Velké stěhování Harryho a Meghan? Pár pokukuje po pozemku v Hollywoodu

Harry a Meghan se do Ameriky přestěhovali před třemi lety poté, co se oficiálně vzdali svých královských povinností. Tehdy se usídlili v luxusní vile v kalifornském Montecitu. Ta jim ale zřejmě nestačí.

Dvojice prý má teď na mušce pozemek v americkém Malibu, ten je jen co by kamenem dohodil od vily populární excentrické rodiny Kardashianových. Hotový je i projekt futuristické vily s výhledem na oceán. Vše má vyjít na zhruba 400 milionů korun. Jen pro srovnání, loni stála nejdražší vila v Česku něco málo přes 300 milionů.

[chooze:article;value:521607]

Blízkost k Hollywoodu může být pro dvojici lákavá kvůli jejím plánovaným projektům. Meghan se údajně chce věnovat sociálním sítím a blogu o životním stylu. A Harry teď v německém Dusseldorfu uvedl svůj projekt her pro hendikepované vojáky Invictus Games. Jako letošní téma si po roce, kdy jeho jméno propírali v bulváru, vybral respekt.

"Letošní hry jsou domovem respektu. Někteří si myslí, že lidé se zraněním, ať už viditelným nebo neviditelným, musí dokazovat, že jsou ho hodni," uvedl princ Harry.

Ve svém projevu neopomenul ani svou nepřítomnou manželku. I když poukazování na její původ je už roky důvodem nesvárů s královskou rodinou a britským bulvárem, Harry jej překvapivě zmínil. "Od té doby, co moje žena zjistila, že je nigerijského původu, bude to taková malá soutěž i u nás doma," doplnil Harry. Projekt má poskytnout zraněným válečným veteránům příležitost soutěžit v různých sportovních disciplínách.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.