Horoskop na pondělí 11. září: Vyhněte se nepříjemnému překvapení

Beran

Cítíte se nervózní, kdykoliv máte co dočinění s osobou opačného pohlaví? Věřte tomu, že to je jen ve vás. Naučte se uvolnit, buďte přirození a sebevědomí. Nemáte se za co stydět, tak odhoďte zábrany a nebojte se pustit do vašeho života někoho jiného.

Býk    

Ve svém profesním prostředí jste nyní neocenitelným přínosem po stránce řešení vzniklých problémů. Má na tom zásluhu jupiterovský rozmach v pátrání po příčinách do větší hloubky a také vaše vrozená intuice. Na pracovišti jste teď Sherlockem Holmesem.

Blíženci         

Vše se daří, navíc vám zejména kolem poledne přihřívá finanční polívčičku také samotné Slunce a jako gurmáni si určitě přijdete na své! Co se týče investicí, zaměřte se na zájmovou činnost a ruční řemeslné práce, určitě neprohloupíte a zabodujete.

Rak    

Jste k smrti unavení? Je pochopitelné, že se nemůžete ubránit pocitu závisti, když vidíte, že ostatní mají dovolenou, zatímco vy tvrdě makáte. Buďte však trpěliví a brzy se také dočkáte volna. Berte to jako zatěžkávací zkoušku. Dočkáte se odpočinku.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Díky spřízněnému Merkuru jste komunikativně obratní, umíte vychytat nežádoucí detaily při řešení problémů a vaše schopnost organizovat práci je nepřehlédnutelná. Od ranních hodin se objevuje tendence k většímu papírování a večer strávíte s rodinou.

Panna 

Nový vztah vás bude zdržovat od povinností. Okolí to pochopí, koneckonců, kdo nezažil lásku? Přesto byste neměli brát zamilovanost jako výmluvu. Raději se snažte zůstat alespoň jednou nohou na zemi, a pokud možno splnit veškeré své úkoly a také resty.

Váhy  

Až dosud jste stoupali po kariérních schůdcích nebývale snadno. Teď se vaše veselá jízda poněkud zastaví, nenechte se tím však odradit. Ne všechno jde lehce a některé věci si musíte opravdu zasloužit. Je proto ideální čas začít se pořádně snažit.

Štír     

Zjistíte, jak je někdy slovo úspěch zavádějící. Jednoduchost, s jakou dosáhnete požadovaného cíle, vás dočista ohromí. Ceníte si ale opravdových hodnot, a proto snadnému vítězství nebudete přikládat velký význam. Přesto potěší a bude dobrým znamením.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

V zaměstnání budete mít možnost ukázat, že se bez vás ostatní jen tak neobejdou. Bude to příjemný pocit! Proto se šance dokázat kolegům i šéfovi svůj význam bez váhání chopte. Uvidíte, že díky ní získáte o mnoho více respektu. A to je dobrá cesta.

Kozoroh         

Váš nový nadřízený na vás udělá hluboký dojem. Ostatně půjde o člověka, jehož životní zkušenost si respekt zaslouží. Přesto pamatujte, že je to člověk jako vy. Zbožné uctívání k ničemu nevede. Nemá cenu se ho přehnaně obávat. Zachovejte proto klid.

Vodnář           

Zkuste více šetřit, protože situace může být brzy tíživější. Uran v Býku, který je strážcem vašich peněz, je stále retrográdní, tudíž mohou finanční záležitosti jeho zpětným pohybem váznout a vy tak marně budete šetřit a čekat.

Ryby  

Na povrch dnes mohou vyplout mnohé vaše staré chyby. Proto se na ně raději připravte. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení. Faktem však zůstává, že nikdo není neomylný. Nestyďte se za to, že jste lidé, kteří chybují. Snažte se však z omylů poučit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.