Meghan se definitivně rozhodla. Harryho odsouvá na druhou kolej

[chooze:gallery;value:29853]

​O tom, zda Meghan doprovodí prince Harryho během jeho květnové návštěvy Británie, se spekulovalo několik týdnů. Nakonec bylo ale potvrzeno, že princ do Londýna dorazí sám. "Dodatečně potvrzuji, že Meghan se k Harrymu na oslavy výročí Invictus Games nepřipojí," napsal královský editor Chris Ship na sociální síť X v pondělí.

Podle experta na královskou rodinu Ryana McCormicka se tak Meghan možná rozhodla z toho důvodu, že se chce soustředit na svou novou značku American Riviera Orchard, kterou spustila před několika týdny. Chce být prý nezávislá a daleko od královské rodiny, svěřil se britskému deníku Mirror.

"To, že se Meghan rozhodla nepřipojit se k Harrymu během jeho návštěvy Spojeného království, může souviset s tím, že se chce víc soustředit na svou novou značku American Riviera Orchard. Zároveň si také možná přeje, aby se i nadále izolovala od Buckinghamského paláce," uvedl královský expert.

[chooze:article;value:553099]

Blízké vztahy s královskou rodinu by prý totiž mohla vnímat jako možnou překážku pro úspěšné podnikání. "Z královské rodiny by mohla být unavená, nebo by to mohla vnímat jako překážku v tom, aby mohla dál budovat nezávislé podnikání a vůbec pro její přítomnost ve Státech," dodal.

Její manžel, princ Harry, dorazí do Británie už příští týden, a to u příležitosti výročí Invictus Games, které založil. Ve středu 8. června má vystoupit s projevem na slavnostní bohoslužbě, která proběhne v londýnské katedrále svatého Pavla.

[chooze:article;value:553129]

Zatímco cestu do Spojeného království Meghan vynechá, k manželovi se připojí na následující návštěvu Nigérie. "Vévodkyně ze Sussexu se k vévodovi připojí na návštěvu Nigérie ihned poté, co Harry opustí Spojené království," potvrdil Ship. Jak připomíná deník Daily Mail, Meghan v roce 2022 prozradila, že si nechala vypracovat rodokmen, a díky tomu zjistila, že je ze 43 % Nigerijka.

V Nigérii se mají manželé setkat s ministrem obrany Mohammedem Badaru Abubakarem. S ním se princ seznámil vloni v září v německém Düsseldorfu právě u příležitosti konání Invictus Games. Ministr dokonce projevil zájem o to, aby se v budoucnu v Nigérii uspořádal některý z dalších ročníků. "Návštěva má upevnit pozici Nigérie na hrách a umožnit pořádání akce v následujících letech," oznámil.

Meghan provokuje krále Karla. Takhle si teď nově přivydělává:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.