Rozvod je na spadnutí. Harry a Meghan už nemají jinou možnost, tvrdí expert

[chooze:gallery;value:29853]

​Meghan s Harrym za sebou mají profesní rozvod, domnívá se expertka na královskou rodinu Alison Boshoffová. Jak řekla britskému Daily Mailu, dvojice potížistů si přeje, aby je po pracovní stránce ostatní vnímali odděleně.

Vévodkyni ze Sussexu prý nevyhovuje, že má její manžel nálepku oběti svých mocnějších příbuzných. "Uvědomili si, že už jim to v tohle ohledu neklape," podotkla Boshoffová.

"Ten pracovní rozvod je čím dál viditelnější. Harryho charitativní akce Invictus Games má pro něj obrovský význam, ale je to jeho věc, ne jeho ženy. Proto tam není a přijede až na závěr koncem příštího týdne," pokračovala.

[chooze:article;value:521431]

​Není tajemstvím, že Harry touží po usmíření s rodinou. Král Karel III. a zejména princův bratr William o tom zatím ale nechtějí ani slyšet. Případné zakopání válečné sekery je podle expertů pravděpodobnější bez Meghan po jeho boku, píše portál The News. Harryho žena si Buckinghamský palác nařčením rodiny z rasismu a šikany znepřátelila asi navždy.

Markleové to však podle všeho nevadí. "Touží se stát celosvětově uznávanou influencerkou životního stylu a věnovat se filantropii," uzavřela Boshoffová.

Šťastný vztah Harryho a Meghan je lež, tvrdí jejich přítelkyně. Dávno žijí od sebe (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.