Usmíří se princ Harry s rodinou? Milý vzkaz dává fanouškům naději

[chooze:gallery;value:32730]

​​Princ Harry s manželkou Meghan a dětmi Archiem (4) a Lilibet (2) žijí již skoro čtyři roky mimo Velkou Británii. Domovem je jim v současnosti americká Kalifornie. A právě tam nedávno zavítal Harryho strýc Charles Spencer, napsal deník The Mirror.

Charles, který je mladším bratrem zesnulé princezny Diany, o svém výletu informoval v příspěvku na sociální síti X. Američanům v něm popřál hezký Den díkůvzdání. "Veselé Díkůvzdání všem Američanům – od Manhattanu po Malibu (obě místa jsem navštívil v posledních několika týdnech)," napsal Charles.

O tom, že by se setkal se synovcem a jeho rodinou, nepadlo sice ani slovo, ale fanoušci mají jasno. Malibu je totiž jen zhruba hodinu jízdy od Montecita, kde bydlí Sussexovi. Britové proto nevěří, že by se u nich strýc nezastavil, když byl takto blízko.

[chooze:article;value:530081]

​Pod příspěvkem se tak množí zprávy podobného typu. "Doufám, že jste měl čas zastavit se v Montecitu," stojí v jedné z nich. "Doufám, že jste mohl strávit čas se svými blízkými v Kalifornii, a doufám, že vy a vaše rodina prožijete krásné svátky," píše se v další. 

Návrat ztraceného syna?

Příspěvek Harryho strýce jen posiluje naději fanoušků monarchie, že by se vztahy v královské rodině mohly konečně zlepšit. Dokonce i sám princ Harry s manželkou Meghan se prý po nějaké době odloučení začali snažit o udobření. Nedávno k tomu využili příležitosti 75. narozenin krále Karla III., které byly 14. listopadu. Princ Harry v ten den svému otci zatelefonoval, aby mu popřál, a mluvit s králem měla také Meghan. Jejich děti Archie a Lilibet pak měly dědečkovi ve videu k narozeninám zazpívat.

Pár prý také projevil zájem strávit v Británii čas během vánočních svátků, což se ovšem zřejmě nestane. Více jsme o důvodech psali v tomto článku na TN.cz.

Podívejte se, jak král slavil své narozeniny (14/11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.