Horoskop na středu 15. listopadu: V práci budete v jednom kole

Beran

Přízeň Venuše ve Vahách přináší pro zrozence Berana skvělé zprávy. Planeta lásky a tolerance vnese do vašeho vztahu harmonii a zažehne pohasínající plamen vášně. Partner o vás bude pečovat s trpělivostí a láskou. Nezapomenete mu to brzy oplatit.

Býk    

Neshody ve vztahu by vám dnes mohly pokazit den. Díky nedorozumění se jak vy, tak i váš partner budete cítit nedostatečně milováni. Pokud se však nebudete bát otevřeného rozhovoru, věřte, že lze komplikacím lehko předejít. Dáte najevo své pocity.

Blíženci          

V zaměstnání budete v jednom kole. I přes pocit vyčerpání a stresu se však budete cítit skvěle! Mnohé úspěchy a s nimi spojené uznání a respekt vám totiž rychle zvednou náladu. Jen máloco dokáže vynahradit pocit z dobře odvedené práce! Jen tak dál.

Rak    

Přestože jsou pro vás úspěch a kariéra velmi důležité, tentokrát dáte přednost partnerovi před zaměstnáním. Poslední dobou jste na sebe neměli mnoho času. Nedopustíte, aby se milovaná polovička cítila nedoceňována a hledala uspokojení někde jinde.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Vaše energie a nadšení se zdají být nevyčerpatelné. Přestože je váš život naplněn těžkostmi a překážkami, čím déle se s nimi vypořádáváte, tím větší chuť do života máte. Okolí vás bude obdivovat pro nesmírnou houževnatost a optimismus. Jen tak dále.

Panna 

Jistá osoba vás překvapí reakcí na nedávno dosažené úspěchy v zaměstnání. Kariérní postup totiž vyvolá žárlivost u kolegy, kterého jste považovali za přítele. Přestože vás bude mrzet nepřejícnost, nenecháte si pokazit radost z dosažených výsledků.

Váhy  

Důvěra mezi blízkými pro vás je něčím natolik samozřejmým, že pro vás podraz příbuzného bude jako kudla do zad. Přestože vás svým činem opravdu nemile překvapí, nezlomí ve vás víru v ostatní. Jen si dáte větší pozor na to, komu se příště svěřovat.

Štír     

Pochyby o partnerově věrnosti vám nedají spát. Žárlivost v sobě však budete dlouho dusit a necháte se užírat představami o jeho milostných románcích. Pokud však chcete problém vyřešit nezbude vám nic než si s partnerem promluvit o vašich pocitech.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Budete mít pocit, že jste se vrátili do období líbánek. Se svým protějškem si užijete den plný vášně a vzájemně opětované lásky. Harmonie, která ve vztahu zavládne, bude srovnatelná s bláznivou zamilovaností, kterou jste pociťovali na začátku vztahu.

Kozoroh         

Vaši potomci si cení tolerance a postoje, který vůči nim zaujímáte. Díky vaší liberální výchově z nich vyrůstají výjimeční jedinci s otevřenou myslí. Přestože jim dáváte mnoho volného prostoru, tentokrát zakročíte a ukážete jim, kde jsou hranice.

Vodnář          

Díky neférovému chování byste dnes mohli dosáhnout velkých pracovních úspěchů. Právě čestnost a smysl pro morálku na vás však ostatní obdivují. Nenecháte se proto zlákat a nedopustíte, abyste se radovali na úkor kolegů. Nepřineslo by vám to potěšení.

Ryby  

Ve vztahu byste se dnes mohli cítit přehlíženi. Přestože jste velmi tolerantní a partnerovu vášeň a zapálení do práce obdivujete, nedostatek času, který vám věnuje, ve vás vyvolá pochybnosti. Nedopustíte však, aby vaše pocity způsobily nedorozumění.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.