Tajná svatba v zahraničí. Brzobohatý a Písařovicová do toho měli praštit

Hudebník Ondřej Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová vyrazili dech svým fanouškům. Podle informací deníku Blesk se totiž tajně vzali. Své "ano" si prý řekli v zahraničí.

Pár se o šťastné chvilky rozhodl podělit jen se svými nejbližšími, a tak se svatebního obřadu a následné veselky účastnila pouze hrstka lidí. Pozvání dostala rodina a pár nejbližších přátel.

Kde se den D uskutečnil, ale není jasné. Písařovicová totiž podle instagramu vycestovala v posledních několika měsících do zahraničí hned několikrát. Například v červenci se s fanoušky podělila o fotky z Řecka.

[chooze:article;value:506863]

Brzobohatý a Písařovicová spolu před svatbou tvořili pár zhruba 15 měsíců. Doprovázelo ho ale hned několik skandálů. Jedním z nich byly i spory s exmanželkou Brzobohatého Taťánou Kuchařovou.​

Bývalá miss ani její exmanžel se totiž nebáli ostrých mediálních přestřelek. Pustili se do sebe například poté, co se na veřejnost dostala církevní žaloba Kuchařové a žádost o anulaci sňatku.

Vztah hudebníka a Písařovicové ale doprovázely i spekulace o rozchodu. Ty vyvolalo moderátorčino auto naložené jejími osobními věcmi. Písařovicová ale tehdejší spekulace vyvrátila a fanoušky uklidnila, že její vztah s Brzobohatým je silnější než kdy dřív.

Otevřená zpověď Brzobohatého. O sprše s Fialovou, tátovi i lásce k přítelkyni (01/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.