Marek Ztracený se vrací na pódia. Zájem o lístky na jeho turné trhal rekordy

Přesně po dvouleté odmlce se rodák ze Šumavy zase představí fanouškům naživo v rámci plánované ZPÁTKY TOUR. Rekordní zájem o vstupenky překvapil Ztraceného i prodejce. "Jsem jako Alenka v říši divů. Každopádně bych chtěl poděkovat za ten impulz a za to gesto, co fanoušci udělali a musím říct, že jsem si svůj návrat párkrát představoval, ale takhle šíleně, to teda ne. Takže chci slíbit, že toho nebudou litovat a mám strašnou radost, že je takový zájem," radoval se Marek Ztracený.

"Za první dvě hodiny to bylo přes 70 tisíc vstupenek a v nejvyšším bodě bylo zhruba 8 500 tisíce objednávek za minutu. Já jsem za 15 let své kariéry toto nezažil a Markovi gratuluji," podotkl majitel NFCtron Václav Jaroš.

[chooze:article;value:577330]

​Koncertní šňůru odstartuje několikanásobný zlatý slavík 27. června v Praze. Pak ho čeká 19 zastávek po celé České republice. V rámci svého turné vystoupí zpěvák vůbec poprvé i v Kroměříži. 19. července vystoupí na pódiu, které bude stát přímo v podzámecké zahradě. Pozvánkou pro fanoušky může být i nová písnička s názvem Ta bílá ti sluší. Nejedna fanynka se při jejím poslechu nejspíš už vidí u oltáře.

Marek ale slíbil i další překvapení. "Mám ještě jednu písničku v rukávě – vánoční, takový speciální duet. Možná je to spojení, které by nikdo nečekal," lákal na novinku Ztracený. Víc ale zpěvák prozradit nechtěl, a tak si budou muset jeho fanoušci ještě pár týdnů počkat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.