Auto vyletělo ze silnice do vodní nádrže. Zraněnou posádku zachránili svědci

K autu utopenému v požární nádrži vyjížděli záchranáři ve středu dopoledne do obce Dražeň na Plzeňsku. Vozidlo ve vodě skončilo po dopravní nehodě, kdy vyjelo z přilehlé cesty. Ve voze v tu chvíli cestovali tři lidé.

"Tříčlennou posádku dostali z auta ven pohotoví svědci. Dvě zraněné osoby si převzala zdravotnická záchranná služba," uvedli k nehodě hasiči na síti X s tím, že se jim auto následně podařilo vylovit bez úniku provozních kapalin.

"Ošetřili jsme celkem tři osoby. Ženu ročník 1948, která byla s vážným zraněním transportována na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín, muže ročník 1945, kterého jsme se středně těžkým poraněním transportovali na tamtéž, a ženu ročník 2006, kterou jsme se stresovou reakcí, ale bez zranění, transportovali také tamtéž," sdělil TN.cz k nehodě mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek.

[chooze:article;value:569374]

"Z dosavadního šetření je zřejmé, že se vozidlo při průjezdu zatáčky z dosud nezjištěných příčin dostalo do smyku, přejelo do protisměru a následně na travnatou plochu vlevo od vozovky, kde došlo ke střetu vozidla s kovovým oplocením a poté k pádu vozidla do nádrže," popsala TN.cz nehodu mluvčí policie Iva Vršecká.

"S ohledem na zranění řidiče nebyla provedena dechová zkouška a byl nařízený odběr krve. Havárie zůstává v šetření dopravních policistů z územního odboru Plzeň-venkov," doplnila Vršecká. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.