Nejhorší jména všech dob. Kamarádka chce dítě pojmenovat blbě, tvrdí žena

Výběr jména pro miminko není lehká záležitost a může se stát, že se vámi zvolené nebude líbit každému. Právě to se stalo i jedné ženě, jejíž kamarádka čeká děťátko. Nastávající maminka však nechce znát pohlaví před narozením, a proto vybrala jak dívčí, tak chlapecké jméno, píše portál Mirror.

Podle dotyčné však vybrala naprosto hloupá a příšerná jména. Má navíc obavy, aby se v budoucnu kvůli tomu dítěti někdo nesmál. "Raven (v překladu Havran, pozn. red.) pro kluka a Femily pro holku. Bez ohledu na to, co jí kdo říká, s ní nic nepohne," postěžovala si žena na sociální síti Reddit.

[chooze:article;value:547432]

Kamarádka navíc zůstala v šoku, když zjistila, že se jmény plně souhlasí i manžel těhotné. Doufala totiž, že právě on by jí je mohl vymluvit. "Už vymalovali pokoj pro miminko a objednali ručníky a věci s iniciály s tím, že když to bude holčička, ostatní věci si nechají, až budou mít kluka, a naopak," posteskla si žena.

"Raven je dívčí jméno. Nikdy jsem nepotkala muže se jménem Raven. Zeptala jsem se jí, proč takové jméno. A ona mi řekla, že pokud bude mít dítě černé vlasy a modré oči, bude to nejroztomilejší dítě všech dob. Oba ale mají zrzavé vlasy," doplnila.

Uživatelé sociální sítě se shodují, že obě jména jsou příšerná. "Femily zní jako umělecké jméno pro drag queen. Raven zase jako pro podivné gotické dítě," myslí si jeden. "Femily je jako značka zlevněného dámského hygienického spreje, který stáhli z trhu poté, co způsobil lidem nádory. Raven je v tomto případě rozhodně menším zlem," přidal se další.

V Teplicích otevřeli novou porodnici. Více se dozvíte v následující reportáži (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.