Není to jenom o kráse, hájí se nová Miss World. Pyszková čelila velkým výzvám

[chooze:gallery;value:35093]

Miss World ​Krystyna Pyszková po návratu do Čech vystoupila na konferenci v pražské Staroměstské radnici, kde se zapsala i do knihy významných osobností. "Krásný den, dámy a pánové. Musím říct, že jsem si nemohla přát lepší přivítání než v srdci Prahy, kde jsem strávila mnoho let," svěřila se Pyszková.

Přiznala, že v soutěži krásy ušla opravdu dlouhou cestu. "Přípravy na Miss World byly opravdu intenzivní, jelikož vítězka musí být opravdu všestranná. Dívky musí ukázat, jaká je jejich přidaná hodnota. Já jsem se připravovala několik let," vysvětlila Pyszková a poděkovala lidem, kteří jí k výhře pomohli.

[chooze:article;value:547822]

"Trénovala jsem polku, hrála jsem na flétnu a housle, trénovala kriket a měla jsem předvést i národní kostým, v čemž jsem zvítězila. Miss World má totiž řadu výzev, které dívky musí plnit. Naše první výzva bylo konverzování témat, kdy se některé dívky zapojily i do summitu G20. Dívka má totiž v rámci projektu Krása s vyšším posláním pomáhat společnosti," popsala nová miss.

Sama se už několik let věnuje charitativní práci a snaží se ze světa dělat lepší místo. "Řídím se pravidlem, že pomocí jednomu člověkovi nezměníme svět, ale můžeme změnit svět jednoho člověka," prozradila Pyszková. "Je tam pět výzev, které jsou opravdu velmi náročné. Těch dívek tam bylo 120 a Krystyna mezi nimi vyhrála," upřesnila Taťána Makarenko. Podle ní se v této soutěži hodnotí spíše charakter než vzhled soutěžících.

[chooze:article;value:546262]

"Česko má opravdu úžasnou novou Miss World. Je jasné, že ve světě zanechá velkou stopu a bude inspirovat i další mladé lidi, kteří se věnují charitativním projektům," pronesl ředitel Miss World Steve Douglas, který v roce 2006 provázel vítězstvím i Taťánu Kuchařovou. Pyszková je druhou Češkou, která v této soutěži zvítězila. 

Miss World Krystyna Pyszková přistála v Česku. Podívejte se na video (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.