Velký krok Burešové ve výchově syna: Udělala věc, které se dlouho bránila

První školní den byl pro syna Evy Burešové plný novinek. Herečka ho nechala poprvé ostříhat, z čehož prý nebyl moc nadšený. "Prvňáček. Školní rok zahájen! Foto ze školy si necháme pro sebe, ale zdravíme vás z holičství, kde nám Náťu poprvé ostříhali. I když se moc nechtělo, zvládl to na jedničku," sdílela herečka na instagramu.

Doufala, že nový účes přinese synovi na začátku školní docházky štěstí. "Teď už snad jedničky v žákovské. Všem přejeme krásný školní rok. Nechť máte krásné zážitky a nové úžasné znalosti," popřála zpěvačka fanouškům. Dříve byla přitom na Nathanovy dlouhé vlasy obzvlášť citlivá a dlouho ho ostříhat odmítala. 

[chooze:article;value:482463]

"Ať koukám, jak koukám, dlouhé vlasy nikdy nebyly problém. A už rozhodně ne novinkou. Stále mě překvapuje, když slyším, proč svého syna neostříhám, když vypadá jak holka. Nevypadá. Má jen dlouhé vlasy. Je to jeho volba. Naše volba. A volba dalších milionů mužů po celé planetě napříč každou dobou," reagovala v minulosti na sociálních sítích Burešová.

Na mužích se jí dlouhá kštice vždycky líbila. "Jeho táta měl dlouhé vlasy, jeho strejda má dlouhé vlasy a vždy byli a budou sexy muži. Pokud někdo dokáže napsat/říct takovou poznámku o dlouhých vlasech u mužů, je opravdu jen hlupák. Strašlivej hlupák. Dlouhým vlasům u kohokoliv zdar," dodala zpěvačka.

Eva Burešová přišla se zásadní prosbou pouhý den po oznámení těhotenství (4/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.