Nový o S tebou mě baví svět: Legendární scéna s Pepínem měla drsnou dohru

[chooze:gallery;value:32597]

​Na film S tebou mě baví svět​ vzpomíná herec Pavel Nový s láskou. "Bylo to takové šťastné období. Měli jsme tam našeho pilota Julka Satinského. Oni s Vaškem Postráneckým točili už to léto na Valašsku, takže byli sehraná parta," prozradil Nový.

V komedii si zahrál i po boku hereček, jako byly Jana Šulcová, Eliška Balzerová nebo Zdena Studenková. S některými kolegy se po natáčení rádi stýkali. "Vídal jsem se občas s Julkem. S Vaškem málo a s Eliškou hodně. No víte, Zdena Studenková byla na Slovensku, takže s tou jsme se vídali opravdu málo," vysvětlil Nový.

[chooze:article;value:515488]

Během natáčení si byl ale nejbližší s malým Matýskem. "Já ho měl na starost. Jako jediný jsem dostal tu důvěru, že jsem ho na tu chalupu nosil. Muselo se totiž pěšky," pochlubil se Nový.

V komedii si vyzkoušel, jaké je to mít syna. Ve skutečném životě totiž má dvě dcery. "Nic specifického na tom nebylo. Akorát potom, co jsem Pepínovi utíral pr**l větvičkou, se mnou už nemluvil," zasmál se představitel sympatického Pepy Bednáře, který v noci podnikal tajné výpravy za svou ženou Gábinou. "Kdybyste něco chtěli vědět o lásce, tak to je mocná čarodějka," řekl tajemně.

[chooze:article;value:488119]

Se svými vlastními dětmi ale tradici podobnou výjezdům na chatu Apaluchu nemá. "Děti jezdí k nám, my totiž bydlíme na venkově s mojí ženou. Takže to máme zařízené takhle," svěřil se herec.

Film S tebou mě baví svět si můžete užít o letošních Vánocích ve vysílání TV Nova nebo už teď na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.