Zmizelou studentku (22) z Bratislavy měli znásilnit. Našli ji dobitou u nemocnice

Dvaadvacetiletou studentku Vysoké školy múzických umění v Bratislavě našli v pondělí ráno. "Bylo zahájeno trestní stíhání ve věci trestného činu znásilnění," řekl policejní mluvčí Michal Szeiff.

Podle informací TV Markíza ležela Soňa P. na zemi před nemocnicí na bratislavském sídlišti Petržalka. Měla zranění po celém těle včetně řezných ran a byla v bezvědomí. Strážci zákona zjišťují, jak se tam dostala.

Dívka měla být intoxikovaná. Už je v péči lékařů, kteří provádějí komplexní vyšetření.

[chooze:article;value:521683]

Zmizení nahlásila v neděli večer její matka, připomněla policie na facebooku. Soňa den předtím připravovala galakoncert na počest světové operní legendy Lucie Poppové. Před půlnocí odešla ze Slovenského národního divadla, domů už se ale nedostala. 

Kamerové záznamy ukázaly, že o půl čtvrté ráno nastoupila do autobusu na Zochově ulici, jela tři zastávky a vystoupila v Záporožské, zhruba 150 metrů od místa, kde bydlí. V pondělí měla mít promoce.

"V současné době jsou ve věci vykonávány potřebné procesní úkony. Bližší informace k případu poskytneme, jakmile to situace ve vyšetřování umožní," uzavřel Szeiff.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.