Facka do tváře Felixovi: Dáda prchá do Itálie za svým milencem Vitem

[chooze:gallery;value:30031]

Léto si chce Dáda Patrasová pořádně užít a možná potká i svou starou lásku. Ráda by totiž vyrazila do jižní Itálie, kde podniká její bývalý milenec Vito. Jak herečka prozradila redakci TN.cz, jsou si stále velmi blízcí, dokonce si spolu po večerech pravidelně telefonují. Dádě teď vysvitla naděje, že by se v létě mohli konečně opět setkat.

Se svým manželem Felixem Slováčkem však oblíbená zpěvačka stále počítá, do Itálie by mohl jet s ní, ráda by totiž na dovolenou vzala celou rodinu. "Zatím nemáme nic konkrétně naplánované, ale chtěli bychom někam k moři a na chalupu. Doufám, že by jely i děti. Nejraději bych chtěla na jih Itálie," svěřila se Patrasová s velkými plány.

[chooze:article;value:506775]

Do Itálie ji to táhne už déle. "Určitě bychom se tam potkali s Vitem. Voláme si každý večer, ale viděli jsme se naposledy, když skončil covid. Už si to přesně nepamatuji, je to delší dobu," svěřila se zpěvačka a herečka.

Jenže ten je momentálně velmi zaneprázdněný, proto Dáda musí za ním. "On má totiž teď sezónu a je od pondělí do neděle permanentně zapřažený, protože pracuje v turistickém ruchu. On tam šéfuje, je na jihu Kalábrie, takže se tam o to stará," prozradila Patrasová.

[chooze:article;value:505723]

Provádět by ji už prý ani nemusel, společně toho totiž v Itálii zažili spoustu, takže zemi na Apeninském poloostrově Dáda zná velmi dobře. "Tu já mám už dávno hezky prošlou. Máme za sebou spoustu hezkých večeří, západů slunce a návštěv památek, tak by to mohlo být zase," zadoufala královna dětských srdcí v letní romantiku. Manžel v ní zřejmě ale roli nehraje.

Z hvězdy dětí sexsymbolem. Dáda Patrasová popsala lechtivé scény (2/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.