Smrt slavného herce plná otazníků. Vše začalo bolestmi v Praze. Spustili vyšetřování

Den před smrtí 43letého herce ošetřovali záchranáři. Ti měli podezření na životu nebezpečnou disekci hrudní aorty. Na urgentním oddělení na Kramárech ale herce jen vyšetřili a poslali domů. Právě na srdeční problémy, před kterými záchranáři varovali, Heriban zemřel. Úřad pro dohled nad zdravotní péčí nyní podle deníku Nový Čas začal věc vyšetřovat.

Herec si už v pondělí při natáčení v Praze stěžoval na to, že ho bolí záda. Nejdřív to ale dával za vinu častému cestování autem. Po návratu na Slovensko se ale problémy zhoršily. Vydal se proto do nemocnice. Ani tam ale nedokázal dojít a potřeboval pomoc záchranářů.

"Záchranáři zjistili, že herec měl rozdílné výšky tlaku v rukou, bolesti, a měli to vyhodnotit jako disekci hrudní aorty, která je životu nebezpečná," sdělil nejmenovaný zdroj slovenskému deníku.

[chooze:article;value:505994]

Heriban zemřel minulý týden v obci Svätý Jur nedaleko Bratislavy, informovala TV JOJ. Jeho zřejmě nejznámější rolí byl Ďuro Brmbalík v komediálním seriálu Horná Dolná. Hrál ale také v seriálech Červené pásky a Hnízdo a ve filmech Sviňa či Únos. 

Svou hudební tvorbu Heriban zaměřil především na dětské posluchače. V roce 2018 vydal album Cosi úsměvné, na kterém se podílely například i zpěvačky Jana Kirschner nebo Zuzana Mikulcová.

Zemřel Daniel Heriban (†43). Oblíbenému herci náhle selhalo srdce:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.