Pepa ze Survivoru ve Výměně manželek: Jeho partnerka zjistí, že je těhotná

Angie (26) a Pepa (30) žijí v Praze na Smíchově. Angie se živí jako modelka, influencerka a podnikatelka. Její partner Pepa Kůrka je model, influencer a také vítěz ankety Muž roku. Do Výměny manželek se rozhodli jít, protože po půlroce známosti prožívali partnerskou krizi. Přestože se Pepa cítí jako dominantní muž, má svaly, cvičí a má spoustu tetování, Angie by chtěla, aby byl "větší chlap". 

Druhá rodina žije ve velkém domě s rozlehlým hospodářstvím. Ve vesnici Zlaté Hory poznáte Věru (42), Jirku (38) a desetiletého Samuela. Do Výměny rodinu přihlásila Věra, která by divákům ráda ukázala, co obnáší život spojený s péčí o zvířata. Manželé mají téměř idylický vztah, reality show pro ně bude tedy drsná i proto, že manželé za svůj společný život ještě nikdy nespali odděleně.

[chooze:article;value:491421]

​Angie si v nové rodině s Jirkou i Samuelem rozumí, ale není zvyklá na zvířata. Krmit je ještě zvládne, ale problém nastane, když se má účastnit zabíjení hospodářských zvířat a drát peří.

V průběhu pobytu v Jeseníkách Angie navíc dojde k zásadnímu zjištění. "Necítím se úplně ve své kůži, mám trošku podezření, jestli náhodou nejsem těhotná," říká Angie v průběhu Výměny. Nakonec přijde s pozitivním výsledkem a přemýšlí, co bude dělat. 

Věrka se v hlavním městě ocitne asi po 20 letech, ale v malém bytě v rodině bez dětí netuší, co bude celých deset dní dělat. Vedle Pepy se zprvu cítí jako buran, který přijel do velkoměsta. Nerada se fotí, ale rozhodne se, že si roli modelky a influencerky vyzkouší.

Sledujte ve středu ve 20:20 na TV Nova nebo už nyní na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.