Horoskop na pondělí 13. února: Dnes můžete narazit na životní lásku

Beran

Dnešek budete muset věnovat práci, která pro vás bude stěžejní ohledně pracovního postupu. Nebojte se být více asertivní, pokud půjde o věci, které nechcete. Doma si naopak můžete dovolit na chvíli nic nedělat a nabrat síly do zásoby na další den.

Býk

Venuše je až do neděle v sextilu s Uranem a v lásce vás čeká hned několik pozitivních překvapení. Nebojte užívat si toto krásné období naplno. Někdo z vašich blízkých je v úzkých, ale bojí se o tom s někým mluvit. Bude na vás, jak budete empatičtí!

Blíženci

Odhodlejte se dnes začít řešit problém v milostném vztahu, který vás již delší dobu tíží. Přes počáteční neshody v řešení se dostanete ke šťastnému předvalentýnskému kroku. Uleví se vám, což ocení vaše okolí, pro které jste poslední dny příliš upjatí.

Rak

Nesmutněte kvůli věcem, které se vám ještě nepovedly. Všechno má svůj čas a ten váš teprve přijde. Vyčleňte si prostor na volnočasové aktivity, u nichž si odpočinete. Potěšit vás může i nějaká netradiční kniha, jež vám dodá inspiraci do dalších dní.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev

Sbalte kufry a hurá na cesty! Venuše je v sextilu s Uranem, tak si naplno užijte dobrodružství, která vás dnes čekají. Vezměte s sebou někoho z blízkých nebo přátel, ve dvou se to lépe táhne. Nečekaně můžete narazit i na životní lásku, tak mějte oči na stopkách.

Panna

Kdosi vám zamotá hlavu. Nemusí to být láska, stačí jen flirt. I tak to bude stát za to. Při té vší poblázněnosti nezapomínejte na své blízké. Dost možná někoho čekají narozeniny a vy jste zapomněli. Zkontrolujte si raději diář, ať vám nic neuteče.

Váhy

Šatník si bude žádat větší inovace. Nebraňte se společným nákupům s přáteli či rodinnými příslušníky. Užijete si legraci a ještě uděláte dobře pro svůj vlastní vzhled. Může vás zaskočit nečekaná situace. Nebojte se improvizovat a vybruslíte z toho.

Štír

Ještě než se začnete někomu omlouvat za svá pochybení, prověřte si, zda k nim opravdu došlo. Chybu totiž mohla udělat technika nezávisle na vás a vy si můžete vyčítat něco, za co jste nemohli nést odpovědnost. Doma jinak vládne poměrně i pohoda.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností!
Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Nějaká křivda se vám bude stále vracet, a i když půjde vlastně o drobnost, v myšlenkách bude až moc často s vámi. Zkuste se uklidnit u meditace, nebo naopak vyplavit negativní myšlenky při sportu. Pak vám bude hned mnohem lépe, uvidíte sami.

Kozoroh

Někdo vám může v práci házet trochu klacky pod nohy, a i když se k vám chová jako k psovi, vy byste rozhodně neměli začít aportovat jako na povel. Právě naopak, zkuste hájit svoje pozice, zasloužíte si slušné chování. A doma vás vaši blízcí podpoří.

Vodnář

Dostanete se k něčemu novému, co vás bude bavit a umožní vám užívat si i běžnou rutinu s myšlenkou těšení se na nové. Rozumět si budete velmi dobře s někým z domácnosti, s kým jste poslední dobou dlouho nevycházeli, ale nyní se všechno konečně změní.

Ryby

Dovedete svoje blízké naladit na nadšenější strunu, a i když ne všichni budou ochotní radovat se hned z maličkostí, přece jenom vám udělají radost. A v zaměstnání můžete udělat radost zase vy někomu z klientů, když se dovedete vžít do jeho situace.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.