Výměna manželek se vrací. Petru čeká peklo na slovenském venkově

Žárlivá Petra z českého paneláku se na deset dní přestěhuje na slovenský venkov. A temperamentní Slovenka Mariana ze svého stavení zamíří do malého bytu uprostřed Kladna za svérázným tatínkem a dvěma malými dětmi. 

Třicetiletá Petra žije v Kladně a je na rodičovské dovolené. Její partner se jmenuje Tomáš (31). Pracoval jako kurýr, ale v současné době je nezaměstnaný. Jejich největším problémem ve vztahu je žárlivost. Pár spolu má dvě dcery. Nelince brzy budou dva roky a Petrušce je devět měsíců.

[chooze:article;value:482983]

​Druhá rodina žije na slovenské vsi Poniky nedaleko Banské Bystrice. Mají rodinný domek se spoustou zvířat. Pětatřicetiletá Mariana se živí jako kadeřnice a je pedant na uklízení. Jejímu synovi Timovi je 13 roků a jejímu partnerovi, svářeči Igorovi, je 42.

Mariana se těší na dvě děti, zejména na mazlení s malým miminkem. Bude ale nemile překvapená, kolik piv Tomáš denně vypije, jak dlouho bývá na telefonu a jak moc své ženě nedůvěřuje a kolik peněz jeho domácnost utrácí za zbytečnosti.

Petra se bude starat o slepice, ovce a králíky. Bude ale také zaskočena některými částmi domácnosti. Jak dopadne střet těchto dvou světů? Ustojí Petra představu, že její muž sdílí domácnost s cizí ženou? A jak zvládne Mariana domácnost, které nevládne pevná ruka?

Premiérový díl Výměny manželek sledujte 11. ledna ve 20:20 na TV Nova, už teď si ho můžete pustit na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.