Margita o velkém trápení: Smrt Haničky mě pořád drásá, stále si s ní povídám

Pro Štefana je každý návrat domů, kde na něj nečeká jeho milovaná Hanička, pořád ještě bolestivý. Nedávno se vrátil z vystoupení v Americe. Tam se soustředil na práci a ta mu zaháněla smutek.

"Amerika mě hodně zaměstnala. Chovali se ke mně báječně a snažili se tu hlavu zaměstnat, ať jsou tam jiné myšlenky, ale můžeš zapomenout? Nezapomeneš. Ten návrat samozřejmě je mnohem horší. Hanka vždy čekala, bylo připravené nějaké jídlo a teď jsem se vrátil a nebylo tam nic," popsal nepříjemný návrat do Česka Margita.

Nejvíc mu podle jeho slov chybí čistá duše Zagorové. "Problém je v tom, že už o tom ani tolik mluvit nechci. Jsou tisíce lidí, kteří to zažívají denně. A tady je jediný rozdíl, že Hanka byla tak populární a oblíbená, že kohokoliv potkám, tak se na to všichni ptají. Kdybych těm lidem neodpověděl, tak si řeknou, že jsem namyšlený. Takže odpovídám, ale strašně mě to drásá," popsal operní pěvec.

[chooze:article;value:477285]

​Prozradil, že si se zpěvačkou stále ještě povídá. "Ano, povídám, opravdu. Když přijedu domů, tak řeknu: 'Už jsem tady'. Já se statečně přiznávám, ještě nemám sílu pouštět si její písničky. Když slyším ten její hlas, tak si představím, že jdu za ní a řeknu jí, jak je to krásné. Nejhorší je, že to už nikdy nemůžeš změnit. Ten pocit, že ji už nikdy neuvidím, je nejhorší," uzavřel.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.