Mirai oznámil velký návrat. Poprvé od vážného úrazu se fanouškům ukázal

[chooze:gallery;value:36843]

Hudební skupina Mirai na sociálních sítích oznámila návrat ke koncertování. "Žiju, myslím si, že jsem téměř stoprocentní. A jestli ne úplně, tak velmi brzo budu," nechal se slyšet zpěvák Mirai Navátil, který v létě skončil se zlomenou čelistí v nemocnici.

"Děkujeme za slova podpory a spoustu krásných zpráv. Dokonce jste vyprodali i náš koncert v Pardubicích v době, kdy nebylo úplně jisté, jak to s námi bude dál," pochvaloval si dále donedávna zraněný frontman.

[chooze:article;value:573746]

Skalní fanoušci můžou kapelu dokonce spatřit ještě během úterý. "Protože máme pocit, že jsme ready, tak jsme kývli na dnešní benefiční koncert v Bumbum klubu v Ostravě, kde zahrajeme někdy před 22. hodinou. Celá akce začíná kolem 18. hodiny a je to pro lidi zasažené povodněmi," doplnil Navrátil s tím, že už brzo bude kapela informovat také ohledně dalších akcí.

Skupina pozastavila koncertování poté, co zpěváka Navrátila na koncertě Eda Sheerana na konci července v Hradci Králové napadl neznámý útočník. Jeho zranění si tehdy dokonce vyžádalo operaci a věcí se zabývala i policie. Kapela kvůli tomu přesunula naplánované turné na rok 2025.

Mirai dostal kvíz na tělo: Nejradši na sobě mám intimní partie (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.