Vacek se vrací do Ulice a s ním přijde nová postava. Je to skvělá herečka, řekl

"Hrozně se na to těším," komentoval Vacek svůj nadcházející návrat do Ulice. "Tím, že je to dlouhodobý projekt, tak zřejmě nějakým způsobem, nebo aspoň já mám ten pocit, ti lidé, co tam vybírají, jak jdeme k sobě jako herci, tak nás asi nějak dávají dohromady, abychom si nešli po krku i jako lidé," popsal.

On se do seriálu vrací jako Tomáš, po jeho boku se ale objeví nová postava. "Mně se objeví ta moje partnerka Linda," navnadil diváky. Zatím ale neprozradil, kdo ji bude hrát. "Můžu říct, že je skvělá herečka, skvělá žena," řekl.

[chooze:article;value:570740]

Vzpomínal i na začátky natáčení. "Byly fakt drsné. My jsme byli všichni strašně vyčerpaní, protože jsme to neuměli. Učili jsme se to za pochodu," řekl s tím, že se tehdy natáčelo 12 hodin denně.

"Dušan Klein byl prostě profesionál, náročný. A ti kameramani odpadávali. Úplně jsem se stáhnul, když někomu řekl, tohle to si nechte do toho vašeho regionálního zpravodajství, tyhle záběry. Ti kluci to nezvládali," vyprávěl.

[chooze:article;value:567530]

"Potkal jsem dva kameramany a oni byli strašně opálení. A oni říkají, my chodíme do solárka, protože my jsme už půl roku neviděli denní světlo. Přišli za tmy do ateliéru a za tmy odcházeli. Dneska už ty systémy jsou tak dané, že se točí v klidu, v pohodě," dodal.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.