Oblíbená zpěvačka Mariah Carey truchlí. Matka i sestra jí zemřely v jeden den

[chooze:gallery;value:37144]

​Známá popová zpěvačka se v pondělí vyjádřila ke ztrátě své matky i sestry. Ty zemřely minulý týden o víkendu v ten samý den, jak informovala americká agentura AP. Sestře Alison, která se již delší dobu potýkala se zdravotními problémy, bylo 63 let.

"Ze smrti matky mám zlomené srdce. Bohužel jsem kvůli tragickému zvratu událostí ve stejný den ztratila i svoji sestru," říká Carey, přestože si byly se sestrou dlouhodobě odcizené.

V roce 1990 jí doktoři podle britského portálu Daily Mail diagnostikovali HIV. Poté, co se jí někdo vloupal do bytu, trpěla od roku 2016 psychickými problémy. Ty zahrnovaly například výpadky paměti, ale i občasné ztráty vědomí. Do své smrti se potýkala se závažným onemocněním orgánů. Matce Patricii bylo v den úmrtí 87 let.

[chooze:article;value:469233]

​"Jsem vděčná, že jsem mohla s mámou strávit její poslední týden," pokračuje zpěvačka. "Vážím si veškeré lásky, podpory a respektu vůči mému soukromí v těchto těžkých dnech." Patricie byla dříve operní zpěvačkou, které Mariah vděčí za inspiraci již od útlého věku.

Rodinné vztahy popisuje Mariah Carey ve své knize The Meaning of Mariah Carey. Zde se dělí třeba i o to, že atmosféra mezi ní a matkou nebyla vždy ideální. Často se doma hádaly a její starší sestra ji prý jako dítě mnohdy vystavovala nebezpečným situacím. "Stejně jako v mnoha jiných aspektech mého života nebyl ani vztah s mojí mámou jen černobílý," píše Carey. "Mé srdce k matce poutá komplikovaná láska," dodala. 

Rozvod Jennifer Lopez a herce Bena Afflecka znamená dělení miliardového majetku (24/8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.