Lukašenko přiznal zdravotní problémy. Trpí nesnesitelnými bolestmi

Bolestivé zdravotní problémy přiznal běloruský diktátor Aleksandr Lukašenko. Trpí totiž chronickými bolestmi nohy. "Občas když jdu, rozbolí mě noha. Ale nemyslím, že pro prezidenta je to tak zlé. Kam nedojdu, tam dojedu autem," řekl podle portálu Gazetaby Lukašenko.

Své problémy přiznal poté, co si lidé povšimli toho, že na návštěvě v Mozyrské oblasti, kde dohlížel na opravu škod napáchaných vichřicemi, výrazně kulhal. Příčinou Lukašenkových bolestí jsou nemocné klouby, které navíc podle jeho slov nemohou lékaři správně operovat.

[chooze:article;value:563616]

​Běloruský diktátor, kterému je 69 let, zároveň prohlásil, že ještě nemá v plánu zemřít. Nemocná noha ale není jediným neduhem, který Lukašenka sužuje. Jak připomíná portál Polsat, Lukašenko vypadal nemocně i na setkání se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem, které se konalo na konci července.

Viditelné problémy měl Lukašenko také na nedávném summitu zemí Šangajské organizace spolupráce v Kazachstánu. Na fotografiích z události byl diktátor pobledlý a neměl tolik energie jako další účastníci setkání.

Lukašenko se objevil na veřejnosti: Chlapi, neumřu, budete se se mnou trápit ještě dlouho (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.