Nečekaný rozchod po 27 letech. Anna K. a Tomáš Vartecký už nejsou spolu

[chooze:gallery;value:36905]

​S oznámením, které zasáhlo její příznivce, přišla v pondělí oblíbená zpěvačka Anna K. Na sociální síti oznámila, že po 27 letech ukončili vztah s muzikantem Tomášem Varteckým. "Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu," napsala na instagramu. 

Na Facebooku se rozepsala víc. "Moji drazí přátelé, kamarádi. To, co teď píšu, je jedno z nejbolavějších psaní. Sděluje se mi těžko, že se můj život za posledních pár měsíců opět otočil ze světla do tmy. Víte, že o svém soukromí na veřejnosti většinou nehovořím. Teď ale přišel čas, kdy se vyjádřit k situaci, ve které jsem se ocitla, bohužel musím. Svěřuji se vám tady proto, abyste se tuhle nemilou a vážnou věc dozvěděli poprvé ode mne. Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly. Náš vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden," podělila s fanoušky o jedno z nejsmutnějších životních období.

[chooze:article;value:560185]

​Dále uvedla, že poslední roky nebyly pro ni ani pro pro jejího partnera Tomáše Varteckého lehké. "Život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat, já sama jsem udělala všechno co jsem mohla a nestačilo to. Nakonec jsem boj za náš vztah musela sama poprvé vzdát. Nějaký čas teď asi nedokážu předstírat, že je vše kolem mě zalité sluncem. Věřila jsem, že mám vybráno a že mě už žádná temnota nepotká. Nenapadlo mě, že se mýlím," sdělila dále Anna K. svým fanouškům. 

"Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu. Zažili a vytvořili jsme spolu spoustu krásných věcí a ty z našeho života nikdy nezmizí. Díky vám, díky mým nejbližším a díky muzice má můj život přesto všechno smysl. Přeju Tomášovi, ať najde v životě štěstí a klid. Já se o něj teď taky pokouším a věřím, že ho na své nové cestě zase najdu," uzavřela svou zpověď.

Anna K., vlastním jménem Luciana Krecarová, má za sebou několik těžkých a velmi náročných životních etap. Před zhruba 15 lety podstoupila úspěšnou léčbu rakoviny prsu. V roce 2017 se jí nemoc ale vrátila a Anna K. opět nad zákeřnou nemocí vyhrála.  

Zpěvačka vystudovala konzervatoř, ovšem na prknech, která znamenají svět, se poprvé objevila už jako osmiletá v divadle Semafor. Tam se také po dokončení školy vrátila. Později se začala věnovat sólové pěvecké dráze. V roce 2004 získává cenu Anděl za Nejlepší obal k albu Noc na zemi, o rok později pak sošku Anděla v kategorii Videoklip roku.

S Tomášem Varteckým, který hraje ve skupinách Kutizány z 25. avenue, Wanastowi Vjecy a Devil´s autumn, se dali dohromady na konci 90. let. Podle Blesku se měli dokonce v srpnu brát. Deníku měl tuto informaci před časem sdělil jeden z hudebníků, který s Varteckým spolupracuje.  

 Osudového muže Lucie Bílé skolila mrtvice. Nemůže se hýbat ani mluvit (7/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.