Policie 10 let hledala muže z Vysočiny. Normálně chodil do práce

Necelých deset let byl v policejních evidencích muž z Vysočiny veden jako celostátně hledaná osoba. Až nedávno dostali pražští kriminalisté z třetího policejního obvodu důležité informace od kolegů z Vysočiny, kde měl muž trvalý pobyt.

Tamní policisté totiž v průběhu posledních měsíců získali informace, že by se hledaná osoba měla pohybovat na území metropole a předali je kolegům do Prahy. "Ti kromě informací o pohybu obdrželi i fotografie hledaného v době vyhlášení pátrání, tedy jak osoba vypadala před deseti lety," uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

[chooze:article;value:553757]

​Během měsíce a půl se policistům podařilo zjistit, kde přesně se muž pohybuje. Dozvěděli se také, že vlakem jezdí za prací mimo Prahu. "Zadržení proběhlo v průběhu uplynulého týdne na Nádraží Libeň, odkud byl hledaný předveden na příslušné místní oddělení k provedení příslušných úkonů. Poté byl převezen do vězení," dodal Rybanský.

Muž byl od roku 2014 hledaný pro neplacení výživného. Po dalších dvou letech na něj byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.