Nastávající tatínek zemřel v letadle. Jeho těhotná žena seděla opodál

Drama na palubě letadla se odehrálo ve středu v severoitalském Turíně. Čerstvě ženatý Giuseppe Stilo měl i se svou těhotnou manželkou Federicou namířeno do města Lamezia Terme na jihu země. Do své destinace však nedoletěli.

Podle webu OE24 si muž po vzletu letadla stěžoval na nevolnost a krátce na to ztratil vědomí. Navzdory tomu, že pilot letadlo okamžitě otočil a po 36 minutách znovu přistál, nedalo se 33letému Italovi pomoci. Přímo v letadle se ho snažili zachránit dva lékaři, kteří byli shodou okolností na palubě. Ti zahájili resuscitaci a podle Torino Today měla posádka letadla použít i defibrilátor. 

Na palubu letadla přispěchali po přistání i záchranáři. "Lékař záchranné služby dokázal pouze konstatovat smrt cestujícího," píše OE24.

[chooze:article;value:551423]

​Manželka 33letého Itala neseděla vedle něj. Zatímco Giuseppe seděl v přední části letadla, jeho žena seděla daleko za ním. Celou dobu tak nemohla tušit, že se s jejím mužem něco děje, a věděla pouze, že je na palubě pohotovost.

Poté, co se Federica dozvěděla tragickou pravdu, skončila podle Daily Mail v šoku a museli ji převézt do nedaleké nemocnice.

Letadlo se za letu propadlo o stovky metrů. Zranily se desítky lidí. Podívejte se na reportáž TV Nova z března:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.