Shopaholic Nicol o těžkostech po porodu: Momenty plné pláče. Je to masakr, říká

[chooze:gallery;value:35155]

​Shopaholic Nicol se rozhodla na sociálních sítích ukázat realitu, že role novopečené matky je mnohdy pořádně komplikovaná. "První týden doma za námi a je to jízda. Pocitově má den 48 hodin, a to co fungovalo jeden den, nefunguje druhý. Jsou krásný momenty a jsou momenty plné pláče, mýho," svěřila se Nikola v příběhu na instagramu.

Mateřství je pro ni zatím těžkým oříškem. "Je to jízda na hormonech, a to zběsilá, kdy se člověk každý den dostává mimo komfortní zónu. Dám sem pár střípků z posledních dnů, ale berte to jako mini momenty, protože většinou jen tápeme, nevíme, houpáme a panikaříme. To jen aby bylo jasný, že hrot momenty nemám v mobilu," vysvětlila influencerka.

[chooze:article;value:547237]

Se synem Hugem zažívá krásné, ale také pořádně náročné chvíle. Nechce se proto srovnávat s ostatními matkami. "Šestinedělí je masakr. Pokud to vaše nevypadá jako ty dokonalý z instáče, je to normální. Moje taky ne! Ale sama vidím, že každý den je to lepší a lepší," dodala Nikola.

Poté se influencerka podělila o pár zážitků. "Radost, kdy jsem poprvé byla s hráškem sama venku sama, a dokonce chytla i slunce a vychutnala si kafe s krátkým podcastem," ukázala bývalá moderátorka. Podělila se také o svou touhu, že si vezme opět oblíbené džíny. Když zjistila, že se do nich stále nevejde, objednala si prý nové. "Je to asi blbost, ale já se těšila, až si vezmu něco jinýho než legíny a lacláče," vysvětlila.

Herečka Cameron Diaz je podruhé matkou. V 51 letech porodila syna Cardinala:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.