Drama u Dary! Do jejího domu vnikl muž. Popsala, jak si to s ním Nedvěd vyřídil

O tom, co se v domě Dary Rolins v Tuchoměřicích na Praze-západ událo, informoval Blesk. Policie přijala oznámení o incidentu v úterý před 22. hodinou. "Šlo o napadení mezi dvěma muži. Policisté celou událost prověřovali. Ještě čekáme na výslechy," řekla TN.cz policejní mluvčí Michaela Richterová.

Do potyčky se dostal partner zpěvačky, fotbalista Pavel Nedvěd s jiným mužem. Dotyčný měl totiž vtrhnout do domu Dary. "Pozdě v noci při zajíždění do garáže vnikl do mého domu cizí a agresivní muž. Spíš blázen, který u našeho domu nebyl poprvé. Je další z řady mých 'stalkerů'. Tento konkrétní muž pronásleduje a ohrožuje mě i moji rodinu dlouhodobě," přiznala své trápení TN.cz Dara.

[chooze:article;value:475946]

Rolins uvedla, že policisté nebyli kvůli tomuto muži u ní poprvé. "Naposledy ohrožoval moje dítě s chůvou v létě, když jsem já byla na koncertě na Slovensku," popsala.

Tentokrát byl u všeho Nedvěd, který na nic nečekal a zakročil. "Ten mě poté, co nám vlezl do domu, jen bránil. Udělal to, co by udělal každý pořádný frajer pro svoji ženu. A já jsem šťastná, že ten večer po mém boku byl. Nechci si ani domýšlet, co všechno se mohlo stát, kdybych se s tím bláznem ocitla ve svém domě sama," doplnila Dara.

Podle zpěvačky měl však fotbalista nad nezvaným značnou převahu. "Díky významné pomoci našich sousedů byla včas přivolána pomoc, policie i sanitka. Ten muž by si zasloužil konečně zavřít do blázince. Tři roky nám terorizuje život. Tentokrát to ale bylo poprvé, co nám vnikl do domu. Proto doufám, že to i pro něho bude mít konečně patřičné následky," uzavřela Dara. 

"V Tuchoměřicích jsme ošetřili muže, ročník 1992, s povrchovým poraněním hlavy a pohmožděným ramenem. Po ošetření jej záchranáři převezli do motolské nemocnice," sdělila TN.cz mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Pavel Nedvěd nyní prochází těžkým obdobím. Tento týden oznámil svou rezignaci z vedení milovaného italského fotbalového klubu Juventus Turín. Hovoří se o podezření z falšování účetnictví. Dara však tento krok od svého partnera čekala a vůbec ji nepřekvapil. Jaké byly podle ní jeho důvody a co plánuje do budoucna, odhalila zpěvačka v tomto článku na TN.cz.

Dara má s Nedvědem společnou budoucnost vyřešenou. Podívejte se:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.