Medveděv prorokuje Západu absolutní zkázu. Roli prý sehraje náboženství

Místopředseda ruské bezpečnostní rady a bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv si stěžuje na svět, kterému údajně vládnou Spojené státy. Nelíbí se mu investice americké vlády do zbraní, které dodává Ukrajině bránící se ruské agresi.

"Není to jen demence jednoho starého blázna. Ukazuje to nevratnou duševní poruchu celé vlády," rozčílil se Medveděv na telegramu.

[chooze:article;value:526636]

Medveděv také předpovídá, že USA použijí jaderné zbraně. "Kvantita dodávaných zbraní se dříve či později promění ve kvalitu. Vysoce výbušné a objemové nálože se změní v jaderné," pokračoval. Jsou to přitom představitelé Moskvy, kteří atomovým útokem v posledních dvou letech pravidelně vyhrožují, připomíná CNN.

Není to poprvé, co Medveděv komentuje americké dodávky zbraní. V dřívějším příspěvku psal, že zbraně, které byly původně dodány na Ukrajinu, se nyní využívají v Izraeli. "Bude to jen horší. Na černém trhu očekávejte rakety, tanky a brzy i letadla z Kyjeva," vzkazuje bývalý ruský prezident.

Další nepochopitelný krok podle Medveděva je, že vláda Volodymyra Zelenského nařídila tamní pravoslavné církvi, aby se vystěhovala z kláštera v Kyjevě, protože někteří z duchovních udržovali kontakt s církví v Moskvě.

[chooze:article;value:526586]

"Ničí křesťanství ve své rodné zemi. Zákaz původní církve je špinavá politika, silně promíchaná s kokainem a satanismem," říká Medveděv. Ukrajinského prezidenta označil za "klauna, který touží po moci". 

"Znovuzrození církve si vyžádá krev a utrpení občanské války. Děti, ženy, staří, lidé jsou prostě spotřební materiál," doplnil Medveděv. Tomu vadí také údajně bezvýhradná západní podpora Izraeli, která podle něj povede k totální zkáze.

Putin přišel před kamery s napuchlým obličejem. Zdálo se, že usne:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.