Neobvyklá svatba v útulku. Žena stanula před oltářem se svým psem

Psí útulek v německém Oldenburgu už léta obýval pes jménem Bantu. Personál útulku jej považoval za psa, kterého se už nikdy nepodaří někomu předat. Bantu nedovolil nikomu cizímu, aby se jej dotknul, a k sobě pouštěl jen své ošetřovatele.

Během let, která v útulku strávil, se tak stal jedním z jeho nejznámějších obyvatel. Zaměstnanci jej dokonce považovali za maskota a smířili se s tím, že s nimi Bantu zůstane navždy.

Všechno však změnila Christin, která do útulku přišla jako nová zaměstnankyně, aby pomáhala s tvorbou webových stránek a e-shopu. A jindy nedůtklivý Bantu si ji hned oblíbil. "Byla to láska na první pohled. Úplně bylo vidět, jak se Bantuovi objevila v očích srdíčka," řekl podle portálu Bild šéf útulku Dominic.

[chooze:article;value:501229]

Christin a Bantu se tak velmi rychle spřátelili. A to do té míry, že se Christin rozhodla si maskota útulku vzít domů přesně na den svých narozenin. Její kolegové nejenže souhlasili, ale ještě oběma přichystali náramné překvapení.

Chtěli totiž, aby poslední den, který Bantu stráví v útulku, byl speciální. "Nemáme rádi tiché rozloučení, takže jsme se pořádně zamysleli. A bylo nám jasné, že musíme udělat pořádnou oslavu narozenin i toho posledního kroku, který společně udělali," dodal Dominic.

Místo jednoduchého osvojení jim tak připravili rovnou celou svatbu, a to včetně improvizovaného oltáře, družiček, svatebních hostů i dortu. Nic netušící Christin od branky útulku přivedl k oltáři její otec. Nechyběla ani svatební hostina. Jako svatební dar dostala Christin zlatý řetízek s písmenem B, které označuje jejího "manžela".

Co s domácími mazlíčky během dovolené? Zvířecí hotely zvládají i psi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.