Vyprodané kluby a davy fanoušků. Po letech se vrací oblíbené pěvecké duo

Svými písněmi a bezprostředností dokázali Sharlota a Abde rozjet snad každou párty. Dělali to jednoduše a výsledkem byly vyprodané kluby a davy fanoušků. "Bylo to něco nového, před těmi deseti lety byl rap dost striktně postavený, my jsme byli mladí a bez zábran. Bylo to bláznivé období, ale jsem za to moc rád," řekl rapper Jakub Abdeslam alias Abde.

"To kouzlo bylo asi v tom, že jsme to dělali pocitově a nic jsme od toho neočekávali. Nikdy jsme neříkali, že děláme hudbu, která má lidem předávat nějaké extra hodnoty. Chtěli jsme, aby se naší hudbou lidi bavili," popsala Šarlota Fratinová alias Sharlota.

[chooze:article;value:485215]

​Nyní dvojice po zhruba osmileté odmlce nahrála opět jedno společné dílo. "Už jsem ani nepředpokládal, že bychom spolu nějaké songy vytvořili, ale ta myšlenka přišla tak nějak samovolně do života. Jsem moc rád, že Sharlota do toho šla," zmínil Abde. Skladbu vypustí zanedlouho, ale v reportáži nahoře v článku si můžete už nyní pustit krátkou ochutnávku.

Společně zavzpomínali na to, jak to celé vůbec začalo. "Zpívala jsem v klubu, kde Kuba hrál a rapoval. On si tehdy řekl, že holčina dobře zpívá, tak mě oslovil. Udělali jsme první písničku a pak jsme se třeba půl roku neviděli. Najednou se Kuba ozval s písničkou Do rána, kterou jsme nahráli. Doteď si pamatuji, jak mi volal, že musím přijet, protože točíme klip a já říkám, že to nejde, protože jedu na tábor," řekla Sharlota.

​Nakonec si natáčení klipu k písni Do rána nenechala ujít a stihla i svůj milovaný tábor. Následovaly další skladby a vyprodané kluby. "Pro mě to bylo takové zadostiučinění. Celé dětství jsem bojoval s tím někam zapadnout, samozřejmě jsem měl spoustu přátel, ale vyrůstal jsem jako syn Araba v 90. let tady v Česku. A zapadnout se mi povedlo právě až těmi písničkami," podotkl Abde. 

Raper přitom nedávno šokoval své fanoušky razantní proměnou. "Nebyl jsem na tom úplně nejlíp v posledních pár letech, tak jsem začal chodit na procházky, postupně jsem zhubl nějaká kila a začal cvičit. Cítím se sebevědoměji a zdravěji," řekl k tomu.

Oba dva se za dobu zhruba deseti let od raketového startu kariér někam posunuli a dospěli. Uvidíme, jestli nejnovější singl od Abdeho a Sharloty fanoušky zase dostane. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.