Harry a Meghan žijí oddělené životy, tvrdí zdroj. Princ bez manželky jen září

Harry a Meghan mají žít z velké části odděleně. S takovou informací přišel zdroj z jejich blízkého okolí, se kterým hovořil deník The Sun. Podle něj byla Harryho a Meghanina společná srpnová cesta do Kolumbie na dlouhou dobu tou poslední. 

Od té doby Harry odcestoval do New Yorku, Londýna a Lesothu. Meghan se po jeho boku už neukázala. A podle účastníků setkání v Londýně to Harrymu zas tak nevadilo. Dle jejich slov princ jen zářil.

"Vypadal jako starý Harry, kterého jsme znali a milovali," řekl jeden z přítomných. "Byl v dobré formě, plný energie a vypadal docela rád, že je sám," dodal další. 

[chooze:article;value:575521]

​Jak se zdá, skloubit pracovní a soukromý život dohromady se Harrymu a Meghan příliš nedaří. Podle odborníka na britskou královskou rodinu Toma Quinna se navíc často hádají.

"Mezi Harrym a Meghan vzniká znatelný rozpor, který je způsobený Meghaninými rostoucími obavami, že se její život nevyvíjí podle plánu," citoval ho deník The Economic Times. "Prosperuje z pozornosti médií a je zděšena průzkumy naznačujícími slábnoucí zájem veřejnosti o ni a Harryho," dodal.

Vztahu nepomáhá ani Harryho rostoucí nostalgie po Spojeném království. S rodinou se kvůli pošramoceným vztahům už téměř vůbec nevídá, a i kdyby je chtěl společně s Meghan a dětmi navštívit, nemůže. "Chce strávit více času ve Spojeném království, ale řekl, že nemůže přivézt Meghan zpět, protože se necítí v bezpečí bez přítomnosti ozbrojené policie," dodal jeden ze zdrojů.

Chce se princ Harry vrátit? V USA mu zpočátku fandili, říká odbornice:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.