Alda prozradil tajemství své přezdívky. Popsal také, jak kvůli nemoci ochrnul

Alda v pořadu TALK! řekl, že poprvé o účasti v Love Islandu uvažoval před dvěma lety, kdy měl pozvánku na instagramu, ale protože byl zadaný, tak do toho nešel. Situace se ale změnila. "Tenhle rok jsem se o tom bavil s jednou kamarádkou, která říkala, že se hlásila a že ji nevzali a že bych to měl zkusit, a já jsem říkal, ty jo, prostě tak jo, zkusím to a tak jsem to zkusil a najednou jsem tady," objasnil.

Na své účinkování se pečlivě připravoval. "Jak jsem se přihlásil, tak jsem se podíval, co mě může čekat, takže jsem to pak projel od jedničky až teďka do trojky," řekl.

Vysvětlil také, co ho k přihlášce motivovalo: "Přihlásil jsem se kvůli tomu, že jsem v tom životě chtěl něco zažít. Chtěl jsem říct ano, a když to takhle nevinně vzniklo, tak jsem už nechtěl brát zpátečku, chtěl jsem do toho jít a byl jsem otevřený tu lásku tam najít. Byl jsem tomu fakt otevřený a věřil jsem tomu, že se to stane. Nestalo se to, bohužel," posteskl si.

[chooze:article;value:575513]

​Prozradil také, jak vznikla jeho přezdívka "Aldo". "Vzniklo to v podstatě tak, že mi volali, co mají dát na polštář, a já jsem řekl, že mi občas kamarádi nebo kamarádi mi říkají Alda, a oni tam dali Alda, ale najednou se to zvrtlo a všichni mi říkali Aldo, jakože i v prvním pádě, kdo co Aldo," sdělil.

Alda má ze sebou i těžkou životní zkušenost. Kvůli nemoci ochrnul. "Byla to nemoc, která mě potkala z ničeho nic, úplně náhodou. Je tady spousta variant, jak to mohlo vzniknout, ale selhala mi imunita, a to způsobilo odumírání nervových buněk. Tím pádem jsem úplně ochrnul od hlavy až k patě, trvalo to docela dlouho, pak jsem se učil znovu chodit, učil jsem se psát, učil jsem se v podstatě mluvit, úplně všechno," popsal.

"Selhala mi imunita z důvodu toho, že jsem hrozně trénoval, nestravoval jsem se úplně dobře, nespal jsem úplně dobře, protože pracuju 24hodinové směny, takže když se to takhle semklo všechno do kupy, to vytížení celkové, tak to prostě tělo nezvládlo," vyjmenoval příčiny nemoci. Na celý díl pořadu se můžete podívat pod titulkem článku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.