Jágrova přítelkyně a moderátorka Branišová: Po týdnu jsme spolu bydleli

S Jágrem Branišová chodí už víc než čtyři roky. "Dělala jsem manažerku v jednom pražském klubu a on tam zavítal jako host s naším společným kamarádem. Od první chvíle přeskočila jiskra a musím říct, že on mě vezl domů z nějaké akce, kde jsme spolu byli. A už po týdnu jsme spolu víceméně bydleli," popsala začátky.

"Já jsem vždycky měla spíš starší partnery, takže to pro ně nebyl ani takový šok," odpověděla na to, co si rodiče mysleli o velkém věkovém rozdílu.  "A samozřejmě, když jsem mamce volala, že jako Jarda Jágr, tak se smála. Já si vybavuji jenom ten smích, protože na to snad ani nejde nic říct," dodala.

[chooze:article;value:573390]

V rozhovoru se ale rozpovídala i o své nové práci moderátorky na TV Nova. "On byl asi víc nervózní než já. On to za mě tak prožíval. Nekoukal se, mluvila jsem s ním hned po vysílání, ale říkal, že si to pustí, že to dobře dopadlo, takže si to pustí zpětně," řekla o svém prvním živém vysílání.

"Rodina, ti si taky říkali, jestli jsem se nezbláznila. Ale já musím říct, že já mám skvělé rodiče, kteří vždycky celý život, ať jsem si cokoliv vymyslela, že chci dělat, až už to byl třeba modeling, kdy jsem se v sedmnácti sebrala a sama odejela na tři měsíce do Jižní Koreje, tak mě v tom vždycky podporovali," přiblížila.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.