Uniklo tajemství prince Harryho. Celou dobu Kate miloval, tvrdí expertka

[chooze:gallery;value:31052]

​Všechno je jinak, než se královská rodina snaží ukázat světu – i tak by se dalo shrnout tvrzení expertky na britskou královskou rodinu, která zpochybnila Harryho důvod, proč se odstěhoval do Spojených států. Oficiálně za tím sice je snaha ochránit rodinu, ve skutečnosti za jeho odchod údajně může Kate.

Princ Harry podle expertky na královskou rodinu cítil ke Kate víc než jen přátelství. "Harry byl do Kate tak trochu zamilovaný," citoval Ingrid Sewardovou deník GB News.  "Svou švagrovou zbožňoval spíše duševně než fyzicky a neustále se poflakoval kolem páru," dodala. "Myslím, že Meghan musela Kate neuvěřitelně závidět a potom na ni žárlit".

[chooze:article;value:572612]

​O údajných citech Harryho ke Kate spekulují i fanoušci britské královské rodiny. Upozorňují například na Harryho chování na svatbě Kate a Williama, kde byl princ značně rozrušen. "Co když je to pravda? Co když Harry doopravdy miloval Kate, možná to věděla, možná se do sebe zamilovali," napsala jedna z fanynek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Amélia Wilson (@aamelliawilson)

Mnozí se ale domnívají, že namísto romantické lásky Harry vnímal Kate jako sestru. Jako malý měl údajně říct Dianě, že by si sestru přál. A Kate, která k němu byla vřelá, jeho představu naplnila. "Ale pak potkal Meghan a Kate začala být chladná, snobská a odtažitá," připomíná v komentářích pod videem další fanynka s odkazem na Harryho knihu, kde o přelomovém momentu sám napsal.

Harrymu musí život v královské rodině chybět. Meghan je populárnější, říká odborník:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.