Obchod zavádí neobvyklou novinku. Lidé si při nákupu mohou najít životní lásku

Růžový nákupní vozík a jde se na věc. Vítejte v supermarketu v bavorském Eckentalu, místě, kde si vedle ovoce a zeleniny můžete ulovit třeba i lásku na celý život.

Majitelé tohoto na první pohled nenápadného obchůdku s potravinami se před dvěma měsíci rozhodli dát šanci nezadaným. Každý, kdo si vybere růžový vozík, dává ostatním automaticky najevo, že si sem přijel zaflirtovat. Jeden ze zákazníků se růžovým vozíkům podivoval. "Nevíte, proč tady jezdím s růžovým nákupním vozíkem?" ptal se zaměstnance prodejny. Na jeho dotaz, zda má doma partnerku, odpověděl kupující kladně. "Ano, seznámili jsme se přes internet," řekl.

[chooze:article;value:544450]

​A právě k neosobnímu seznamování přes internet se snaží majitelé supermarketu nabídnout alternativu. "Růžové vozíky tu nemáme jen kvůli flirtování, ale abychom v době digitálních médií umožnili mezilidský kontakt. Nejde nám jen o flirt, ale i o přátelství nebo příjemnou konverzaci," uvedl manažer supermarketu Sven Schottenhammer.

Ne vždy ale zákazníci k příjemné konverzaci najdou protějšek. "Momentálně se mi moc nedaří. Jsem jediná v tomhle obchodě s růžovým vozíkem," postěžovala si reportérka stanice RTL Lisa Loedingová.

Šanci na úspěch naštěstí může znásobit růžový jednorožec na dobíjecí stanici štěstí. Jestli z jednoho flirtu v samoobsluze bude vztah na celý život, vám manažeři supermarketu nezaručí. Za zkoušku ale nic nedáte.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.