Jedna rodina se vrací na obrazovky. Nová série přinese spoustu zvratů

Po tříměsíční pauze se opět můžete těšit na příběhy členů Jedné rodiny. Premiérové díly podzimní sezóny oživí nové postavy. V roli Ireny dostane více prostoru Petra Nesvačilová. "Musím se přiznat, že můj vývoj v seriálu je dobrý a vyvíjí se vtipným směrem. A ta peprnost je tam takhle daná. Já se vždycky směju, když mi přijde ten scénář," prozradila Nesvačilová.

"Máme několik takových velkých scén v prvních epizodách této sezóny, na kterých jsme spolupracovali s kaskadéry," řekl kreativní producent Ondřej Elbel.

[chooze:article;value:571055]

​Nepříjemná situace zasáhne Petru Tejkalovou, kterou hraje Tereza Kostková. Poté, co kvůli podvodu přišla o dům, řeší nejen soudní spor, ale i krizi s bydlením. "Teď s mamkou se nám stala taková věc. Nám vlastně zpronevěřili peníze, takže nemáme kde bydlet. Takže se musíme nastěhovat nejspíš k Filipovi a Norika o tom nebude vědět, takže to bude zajímavý," nastínil herec Sebastian Pöthe.

Oblíbená postava Viléma v podání Vaška Matějovského bude mít také napilno. S Olgou, tedy Patricií Pagáčovou, se rozhodnou pro zásadní životní změnu. "Bude to divoký. Bude toho dost. Zkusíme mimčo s Páťou alias s Olgou a chceme být ve třech. Chceme vytvořit velkou vodáckou rodinu. Ale jak tomu tak bývá, tak to nepůjde úplně snadno," dodal herec Václav Matějovský. Seriál najdete také na portálu VOYO.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.