Seriál Ulice se vrací. Diváci se mohou těšit na známé tváře i nové postavy

Po prázdninové pauze jsou tu nové díly v pořadí již 22. sezóny populárního seriálu a s nimi i netrpělivě očekávaný návrat dvou oblíbených postav – Báry v podání Terezy Brodské a Terezy, kterou hraje Patricie Pagáčová.

"Nečekala jsem, že budu tak sentimentální, nostalgická, ale byla jsem. Stála jsem tady a rozhlížela jsem se, dívala se do těch našich oken a vzpomínala jsem. Bylo to přece jen šest let života," řekla herečka Tereza Brodská

"Musím říct, že mě potěšilo, že tvůrci mají nápad trošku vracet ty postavy, který tam byly od úplného začátku. Říkala jsem si, že to prostě nemůžu odmítnout, " připojila herečka Patricie Pagáčová.

[chooze:article;value:568489]

​Ulice bude plná tajemství a překvapení. Nečekané organizační změny zaznamená i místní gymnázium. Skalní fanoušci seriálu Ulice se ale mohou těšit i na další velké návraty a zvraty v životech seriálových oblíbenců.

"V Ulici, dokud neumřete, tak vždycky ta šance vrátit se existuje. No a navíc se to tak i nabízelo, že když se blíží nějaké kulaté výročí Ulice, že by se tam mohly objevit postavy, které tam byly kdysi dávno," poznamenal herec Petr Vacek.

Do Ulice ale zavítají i úplně nové postavy. "Já hraji vysokou sekretářku, asi se ji třeba říká tajemnice, a to na zubařské lékařské komoře. Je to paní, která tam pracuje možná už třicet let, tak to má všechno v malíku, zná všechny lidi, kteří se tam vystřídali," poodhalila pozadí své postavy herečka Ivana Andrlová.

Na premiérové díly Ulice se dívejte každý všední den před Televizními novinami na Nově.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.