Horoskop na středu 21. srpna: Nesnažte se všechno vyřešit hned

Beran

Dnes vás čeká náročná zkouška trpělivosti, zejména v pracovním prostředí. Nenechte se vyvést z rovnováhy konfliktem, který se může nečekaně objevit. Klidná reakce vás ochrání před zbytečnými problémy. V lásce se objeví šance na prohloubení vztahu, pokud otevřete své srdce.

Býk

Pocit, že vás něco brzdí, dnes může být silný. Možná je čas přehodnotit své cíle a zaměřit se na to, co je pro vás opravdu důležité. V rodině může dojít ke konfliktu, který vyžaduje citlivý přístup. Nesnažte se všechno vyřešit hned, některé věci potřebují čas.

Blíženci

Ve vašem životě se dnes objeví nové příležitosti, které byste neměli ignorovat. Nebojte se jít za svými sny, i když se to může zdát riskantní. Vztahy s přáteli by mohly být napjaté kvůli nedorozumění, pokuste se situaci uklidnit otevřeným rozhovorem.

Rak

Dnešek přinese nečekané zprávy, které vás mohou donutit přehodnotit své plány. Buďte připraveni na změny, které přijdou, a pokuste se je přijmout s nadhledem. V oblasti lásky se objevuje příležitost k posílení vztahu, využijte ji k otevřenému rozhovoru s partnerem.

Lev

Dnes budete potřebovat veškerou svou sílu a odhodlání, abyste zvládli překážky, které se vám postaví do cesty. V pracovní oblasti můžete narazit na komplikace, které vás vyvedou z míry. V osobních vztazích si dejte pozor na přehnané požadavky, partner by mohl cítit tlak.

Panna

Dnes se vám nabízí šance začít něco nového, ať už v práci, nebo v osobním životě. Využijte tuto příležitost k růstu a rozvoji, ale nenechte se unést přílišným optimismem. Udržujte si realistický pohled na věci. V rodinných vztazích je třeba být pozorný k potřebám druhých.

[chooze:article;value:566977]

Váhy

Očekávejte náročný den plný nečekaných zvratů. Mohlo by dojít k situacím, které prověří vaše schopnosti rychle se přizpůsobit. V lásce se může objevit starý problém, který jste dosud nevyřešili. Nyní je čas se s ním konečně vypořádat, i když to může být nepříjemné.

Štír

Dnes se zaměřte na své finance, můžete objevit něco, co vyžaduje vaši pozornost. V práci se nenechte strhnout k impulzivním rozhodnutím, raději si vše dvakrát promyslete. Ve vztazích se vyplatí být otevřený a sdílet své pocity, i když vám to nemusí být úplně příjemné.

Střelec

Vaše energie dnes může být na bodu mrazu, což vás zpomalí v pracovních i osobních záležitostech. Nebojte se požádat o pomoc, pokud cítíte, že na vše nestačíte sami. V lásce se vyhněte přílišným očekáváním, partner nemusí být schopný jim dostát. Buďte trpěliví.

Kozoroh

Den před vámi slibuje nové začátky, ale vyžaduje i jistou míru odvahy a ochoty riskovat. V pracovním prostředí se objeví příležitost, která by mohla vést k povýšení nebo zlepšení finanční situace. Ve vztazích dejte najevo svou vděčnost, drobné gesto může hodně znamenat.

Vodnář

Dnes se může objevit nečekaná příležitost v oblasti osobního rozvoje. Nezapomeňte ji využít, i když to znamená vystoupit z komfortní zóny. V rodinných vztazích se objeví menší napětí, ale bude snadné ho překonat s trochou empatie. V lásce dejte najevo své skutečné city.

Ryby

Dnešek bude o hledání rovnováhy mezi vašimi povinnostmi a osobními potřebami. Mohli byste se cítit roztržití, pokud se budete snažit dělat příliš mnoho věcí najednou. V pracovním prostředí se zaměřte na detaily, které vám mohly uniknout. Láska dnes vyžaduje trpělivost a pochopení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.