Fiala vzácně promluvil o svém soukromí. Provdal svou dceru za mladého politika

Tchán. Tímto označením se může už tři týdny pyšnit šéf občanských demokratů a český premiér Petr Fiala. Jeho jediná dcera Klára se vdala. Za chotě si vzala předsedu Mladé ODS Michala Chládka. Novomanželé se snímky z veselky pochlubili na sociální síti Instagram.

"Vždycky jsem si myslel, že věta 'Na svatební den nikdy nezapomeneš' je klišé. Není," napsal Chládek ke svatebním snímkům. Ty jsou pořízeny ale velmi promyšleně. Ani na jedné není totiž nevěstě vidět přímo do obličeje.

[chooze:article;value:555025]

​Z Kláry Fialové je tak paní Chládková. Snímky, které novomanželé zveřejnili, jsou podle webu extra.cz pořízeny před bazilikou sv. Bartoloměje v centru Brna. "Dnes jsme byli v bazilice sv. Antonína, patrona manželství," napsal Michal Chládek už před časem pod fotkou se svatebními prstýnky.

Sňatek mladého páru brzy poté, co se se svým životním krokem pochlubil světu, vzbudil na sociální síti rozruch. Nechyběly gratulace a slova obdivu. Další uživatelé zůstali spíše nohami na zemi. "Obyčejný pár, jako každý jiný," napsali jiní. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michal Chládek (@michladek)

K nedávné svatbě se vyjádřil na sociální síti také Petr Fiala. "V některých médiích se nyní objevila informace o svatbě mé dcery Klárky. Svatba byla minulý měsíc, nebylo na ní vůbec nic tajného, byla dlouho připravována, konala se uprostřed Brna a účastnily se jí nejen obě rodiny, ale také desítky přátel a známých. Byl to velmi krásný obřad a příjemná svatební oslava, měl jsem z toho velkou radost. Klárka s Michalem se znají už dlouho, věřím, že spolu prožijí šťastný život. A moc děkuji za všechny pěkné reakce, které teď dostávám," poznamenal hrdý otec nevěsty na facebooku.

Také pod jeho příspěvek lidé připojili svá přání a názory. "Jako by snad byla vaše povinnost to někde ohlašovat. Každý má nárok na své soukromí. Novomanželům hlavně zdraví a spokojené manželství," zaznělo od komentujících. 

Čerstvý právník ​Michal Chládek stojí v čele Mladé ODS, navíc je místopředsedou ve Fialově institutu Pravý břeh.

Moderátorka pořadu Na vaší straně se vdala. Svatbu nezkazil ani přívalový déšť (8/8/2024): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.