TV Nova zve na den otevřených dveří. Podívejte se do zákulisí zpráv i Ulice

V rámci dne otevřených dveří na Nově se diváci mohou podívat i do ateliérů seriálů Jedna rodina, Ordinace v růžové zahradě 2 nebo třeba Ulice. "Očekáváme velký nápor, protože každoročně přivítáme sobotu a neděli 800, 900 lidí, takže bezmála 2 000 lidí za víkend," řekl kreativní producent seriálu Ulice Mario Kubaš.

"Chceme Ulici více otevřít a prozradit tajemství, jak celý ten projekt funguje, protože to je nejdelší televizní projekt v historii československé televize. Jsme na to velmi hrdí a chceme trošku ukázat i to produkční pozadí," dodal Kubaš.

[chooze:article;value:560253]

​Na návštěvníky budou v ateliérech čekat i jejich oblíbené tváře, se kterými se mohou vyfotit nebo získat jejich podpis. Zájemci se mohou těšit i na studia Televizních novin a Snídaně za doprovodu jejich moderátorů.

"Chtěl bych vás pozvat na den otevřených dveří Televize Nova. Uvidíte, co jste ještě neviděli, dostanete se do našich studií, odkud se natáčí Televizní noviny, magazín Víkend a další pořady. Setkáte se se známými osobnostmi, včetně moderátorů Televizních novin," prohlásil moderátor Martin Pouva.

Nenechte si ujít víkend plný zážitků. Registrace začíná na webu nova.cz už v pátek 9.8. od 10:00.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.