Synovi dovolím přeoperovat se na ženu i homosexualitu, plánuje Rytmus

[chooze:gallery;value:34291]

​Věhlasný raper Rytmus v posledních dnech rozvířil klidnou hladinu sociálních sítí. Na instagramu se totiž vyjádřil ke kontroverznímu tématu, které aktuálně rezonuje ve slovenské společnosti, píše portál topky.sk.

Diskuse začala tím, že Rytmus dal svým fanouškům možnost zeptat se ho na cokoli. Došlo tak i na téma, o kterém se ve společnosti hodně mluví a které lidi stále rozděluje. Jeden z jeho sledujících se Rytmuse zeptal, zda by nevadilo, kdyby se jeho syn nechal přeoperovat na ženu, nebo kdyby domů přivedl partnera. 

[chooze:article;value:567303]

​Odpověď, se kterou Rytmus přišel, asi mnohé zaskočila. "Podívej se, život přinese kde co. Myslím tím například hříčky přírody. Anomálie, pestrou paletu pocitů, pestrost vnímání světa, sexuálních orientací. Pestrost víry a podobně," poznamenal v úvodu své odpovědi raper. "V koutku duše ti snad může vadit, kdyby byl tvůj syn hezká kočka, ale pokud by byl můj syn nešťastný kvůli tomu, že mu nepřeju žít život podle sebe, tak je to netolerance a zabedněnost," napsal dále Patrik Vrbovský.

"Abychom se jednou provždy pochopili. Mám rád gaye, trans lidi. V uměleckém světě jsou jedni z nej," přiznal Rytmus. Zároveň ale odhalil, co se mu v této souvislosti příčí. "Vadí mi ta velká agresivní politika přetlačování této komunity za účelem rozj*bat systém za hranicemi nechutnosti, což způsobuje úplný chaos v hlavách dětí, a člověk, který vyznává tradiční hodnoty, se má vlastně cítit jako menšina, rusofil a netolerantní kok*t," dodal Rytmus.  

Kolem oblíbeného rapera se neustále něco děje. Nedávno se pro web Čas podělil o děsivý zážitek, kdy letos v únoru málem přišel o život při dopravní nehodě. Za jízdy mu začalo hořet auto, ze kterého se dostal na poslední chvíli. Naštěstí byl ve voze sám.

Jen pár dnů před koncem loňského roku se zase do jeho domu vloupal zloděj, který mu ukradl věci v přepočtu za více než dva miliony korun, a to včetně šperků. Po měsících vyšetřování policie v souvislosti s tímto činem obvinila dva cizince.

Teď se ale rapový král Rytmus těší na blížící se koncert. V polovině září vystoupí totiž poprvé sólově v O2 areně se svou show.

Pavol Habera oslavil v dubnu roku 2022 60. narozeniny. Podívejte se, jak zavzpomínal na mládí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.