Monika Binias obvinila exmanžela z domácího násilí: Mám osm stehů, tvrdí

[chooze:gallery;value:36770]

​Monika Binias a její bývalý manžel Michal Štika si stále nemohou přijít na jméno a nadále spolu vedou mediální válku. Nyní Monika odhalila další deatily z jejich vztahu a exmanžela obvinila z domácího násilí.

"Dopodrobna jsem to všechno rozebrala v mém podcastu pro mé sledující. Mám na hlavě osm stehů, domácí násilí. Tyhle věci už jsem několikrát říkala. To bychom se tady museli bavit přes hodinu," řekla pro TN.cz.

Kromě toho ji prý exmanžel také podváděl. A jednu z jeho nevěr odhalila nevšedním způsobem. "Nejvíc komické bylo, když moji rodiče jeli do jednoho hotelu v Karlových Varech a tam jim to personál řekl taky, protože věděli, že jsou to mí rodiče. Tak to byl největší bizár," prozradila Binias.

[chooze:article;value:563836]

Za podnikatele byla Monika provdaná dlouhých 27 let a bývalí manželé spolu mají dvě dcery – Ornellu a Charlottu. "Oficiálně jsme spolu tak dlouho byli, ale strašně let jsme spolu vůbec nežili," upřesnila.

Momentálně je ale Monika ve svém osobním životě maximálně spokojená a září vedle hokejového trenéra Petra, za kterého se provdala v červenci 2020. "Asi osm let jsem se modlila, abych měla takového partnera, jako má moje maminka mého tátu. I po 40 letech mají nádherné manželství," svěřila se.

"Po těch osmi letech mě asi pánbůh vyslyšel. Já si z toho dělám legraci a s nadsázkou říkám, že mi manžel musel vyrůst. Musela jsem si na něj počkat," řekla se smíchem a poukázala na to, že její manžel je o 25 let mladší. Velký věkový rozdíl však jako překážku vůbec nevnímá.

"Petr znamená skála a on opravdu je skála. On je ten, kdo při mně stojí, a to, komu všemu se v jeho věku musel postavit, to je neuvěřitelné. Hrozně mu za to děkuju. Musím zaklepat, že máme krásné manželství," uzavřela. 

Zdrcená Ornella Koktová v slzách: Promluvila o tom, jaký mají její rodiče vztah s vnoučaty (06/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.