Rytmuse od smrti dělily vteřiny. Jeho auto začalo na dálnici hořet

Tragický konec mohla mít nehoda, kterou prožil slovenský rapper Rytmus. Ten utekl jen tak tak smrti. Hrozivá nehoda se stala letos v únoru, když Rytmus jel pozdě v noci jedním z jeho luxusních aut značky Defender z koncertu, který se konal mimo Slovensko. Přímo na dálnici z auta začal zničehonic stoupat kouř.

Během chvilky se ale kouř proměnil v plameny. "Auto začalo během jízdy na dálnici hořet mezi kamiony a jinými auty. Patrik měl doslova pár sekund, aby na volnoběh odstavit auto ke krajnici a nikoho tak neohrozil," popsala hororovou situaci pro portál Čas jeho manželka Jasmína Alagič.

[chooze:article;value:535325]

​​Auto, které začalo hořet, měl Rytmus teprve několik měsíců. "Byl to absolutní šok, protože tohle byste v životě nečekali u žádného auta, tím spíš u nového. V životě jsem o takové situaci ani neslyšel, ale děkuju Bohu za všechny moje zkušenosti a naježděné kilometry, díky kterým jsem se zachránil," dodal Rytmus.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Požár přitom postupoval extrémně rychle. "Zachoval jsem chladnou hlavu i navzdory tomu, že se mi okamžitě začal valit dým do auta. Jediné, co jsem slyšel, bylo praskání plastů a gum a všude okolo jsem viděl oheň," popisoval Rytmus.

Štěstí měl Rytmus i v tom, že v autě cestoval sám. "Jsem vděčný za to, že v tom autě neseděla moje žena se synem, protože si nemyslím, že by věděla, co dělat s hořícím autem a jak ho bezpečně dostat na okraj dálnice, a už vůbec by neměla čas odpoutat malého a bezpečně ho dostat ven," zakončil rapper.

Svědectví z hořícího autobusu u Vídně. Z motoru šlehaly plameny a řidič to neřešil (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.