Kordula se nesmí k mužům chovat jako Agáta, naříká Žilková. Ať se učí od jiné

[chooze:gallery;value:31221]

​Herečka Veronika Žilková měla vždy svou hlavu. Přiznala, že právě to mohl být důvod, proč mnoho jejích vztahů zkrachovalo. Trápí ji, že podobné potíže po ní podědila i její dcera Agáta. "Agátě jsem dala špatný vzor partnerky. Viděla, že se chovám až příliš dominantně," svěřila se v podcastu Bez pózy na Herohero.

Tam svému synovi Vincentovi přiznala, že k mužům byla vždy tvrdá. "Nejsem prostě jako Bea, mňau, mňau, haf, haf," začala parodovat jeho přítelkyni. "Myslíte jako slušná, respektující žena, která svého muže neponižuje. Takhle se to řekne jejich jazykama... Když jste slušná ženská a jste hodná na lidi, tak podle Agáty a mámy děláte mňau, mňau," objasnil striktně Navrátil.

[chooze:article;value:558454]

Žilková poté přiznala, že přístup Vincentovy partnerky vlastně oceňuje. Rozhodla se proto omluvit Agátě, že její výchova mohla vést k milostným eskapádám, které dcera prožila. "Ne, my Beu máme strašně rádi. Ale na nás je to moc. My jsme hodně emancipované, což není dobře, a já se ti za to omlouvám," řekla herečka dceři. "Není," souhlasila Hanychová.

Žilková připustila, že by si přála umět s muži jednat lépe. "A vlastě závidíme Bee, že jí nevadí tě poslouchat, protože nám to vadí. Já jsem hlavně Beu ocenila, když jsme stěhovali, protože cokoliv, co Vinca udělal, tak Bea byla strašně nadšená a já jsem říkala: To je recept na šťastné manželství." doplnila herečka. 

[chooze:article;value:553553]

​Přála by si, aby chyby, které v milostném životě udělala ona s Agátou, neopakovala její nejmladší dcera Kordula. Řekla jí proto, aby si vzala příklad právě z Vincentovy dívky, v životě by pak mohla být šťastnější. "Řekla jsem, Kordulko, půjdeš k Bee do učení, už se nesmíš dívat, jak já s Agátou to děláme špatně," uzavřela.

Žilková promluvila o vztahu s rockerem. Ke Stropnickému se nezná (5/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.