Po potyčce v rodinném domě v Hodoníně zůstal jeden mrtvý, lékaři mu už nedokázali pomoci

Incident s tragickým koncem se odehrál v úterý večer v jednom z rodinných domů v Hodoníně. Policisté tam zasahovali u fyzického napadení mezi osobami, po kterém na místě zůstal jeden mrtvý.

„Večer jsme vyjížděli do rodinného domu v Hodoníně, kde došlo k fyzickému napadení. Po útoku jedna osoba zemřela,“ řekl TN.cz bez dalších podrobností mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala s tím, že veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí.

https://twitter.com/PolicieCZ/status/1810758342890979653

S odkazem na probíhající vyšetřování odmítl upřesnit věk i pohlaví zemřelé osoby, ani zda byl v souvislosti s touto událostí někdo zadržen. Pouze dodal, že kriminalisté stále pracují na místě činu, kde zajišťují stopy a další důkazní materiál a vyslýchají svědky.

Mluvčí jihomoravské záchranné služby Luboš Dvořáček pouze potvrdil výjezd záchranářů k incidentu v Hodoníně s tím, že zraněné osobě již nebylo pomoci. „Na místo jsme vyslali posádku s lékařem, ale postižená osoba zemřela ještě před jejím příjezdem,“ uvedl Dvořáček. Bližší informace k zemřelé osobě odmítl sdělit s odkazem na policejní embargo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.