První fotka Kate uprostřed léčby: Nenápadný detail skrývá velké poselství

[chooze:gallery;value:36236]

Princezna Kate se minulý týden po několika měsících mlčení opět ozvala na sociálních sítích a své příznivce informovala o tom, že se "její stav zlepšuje". U té příležitosti zveřejnila také svoji novou fotografii.

Na novém snímku se princezna opírá o strom a na sobě má ležérní, ale elegantní outfit – džíny, bílé triko a sako. Princezniny fanoušky ale upoutal nenápadný detail. A to perlové náušnice. Perly jsou totiž v mnoha kulturách považovány za symbol štěstí, píše deník Mirror.

Podle šperkařů ze společnosti Marahlago mohou symbolizovat také "přeměnu něčeho negativního v něco pozitivního". Perla je navíc považována za symbol lásky, zdraví, štěstí a prosperity. Princezna by tak mohla nenápadně dávat najevo, že zákeřnou nemoc možná brzy porazí.

[chooze:article;value:560334]

Jak připomíná web Daily Express, Kate vynesla další pár perlových náušnic i během sobotního ceremoniálu Trooping the Colour – oficiálních oslav králových narozenin. Bylo to letos vůbec poprvé, co se princezna na veřejnosti objevila. A to pouhý den poté, co se na sociálních sítích vyjádřila ke své nemoci.

"Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo si prošel chemoterapií, zažívám dobré i špatné dny. V těch špatných se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete využít," napsala na instagram.

"Učím se být trpělivá, zvláště pokud jde o věci nejisté, a brát každý den tak, jak přichází. Snažím se naslouchat svému tělu a dopřát mu tolik potřebný čas na uzdravení," dodala princezna.

 Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkonu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.