Netradiční žádost o ruku: Zálužský nejdřív manželku vzal do Osvětimi

Na zajímavý výlet se rozhodl Zálužský vzít svoji současnou ženu předtím, než ji požádal o ruku. Vyrazili spolu na výlet do koncentračního tábora v polské Osvětimi. "Manželka miluje historickou literaturu a já to taky rád čtu," vysvětlil.

"Celý den jsme byli v osvětimském muzeu a tam jsme si to s těmi knížkami porovnávali, studovali. Večer jsme šli do Krakova na kávu a já jsem ji požádal, protože jsem už měl ten prstýnek v kapse, už byla zima a už jsme byli unavení. Požádal jsem ji po celodenní prohlídce koncentračního tábora," popsal reportér.

[chooze:article;value:555998]

​A v rozhovoru mluvil i o další kuriozitě, která ho provází životem. "Mě si lidi často pletou s jedním zpěvákem, s Pokáčem. Ale už mě to začíná trochu štvát," řekl.

"Nedávno jsme byli na dovolené v Egyptě a jdu kolem bazénu a teď slyším dvě důchodkyně a ty si říkají, to je ten skladatel. A teď jdu zpátky a paní: 'Že jste to vy, co hraje na tu kytaru?'" uvedl.

[chooze:article;value:559709]

Zpívat ale reportér neumí, a lidi tak musí zklamat. "V patnácti jsem se hlásil na Pražskou konzervatoř hereckou a tam byla jedna z těch zkoušek zpívání. Seděla tam porota, ti herci známí, a já jsem začal zpívat. A paní zvedla hlavu a říká: 'To si běžně zpívat tam na náměstí,'" vtipkoval.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.