Šokující odhalení: Holčičku v Berlíně měla z 11 metrů vyhodit vlastní matka

Dívenku našla v pondělí po poledni 26letá roznašečka pizzy Edina L. Když sedla do auta, uslyšela prý hlasitou ránu. "V tu chvíli mě nenapadlo, co by to mohlo být," řekla deníku Bild. Po chvíli ale objevila přepravku pro kočky, ve které bylo nacpané vážně zraněné batole.

"Bylo celé od krve a hrozně plakalo," svěřila se otřesená svědkyně. "Chtěla jsem ho vzít do náruče a utěšit ho," dodala. Ještě předtím už ale zalarmovali záchrannou službu dva muži, kteří ženu varovali, aby dítě z preventivních důvodů nezvedala. Holčička při pádu utrpěla zlomeniny rukou a nohou. Měla však velké štěstí, protože pád z výšky asi 11 metrů zmírnil keř. 

Na místo tragédie dorazila také policie a vyšetřování případu převzalo oddělení vražd. Policisté se původně domnívali, že dítě vypadlo z okna ve čtvrtém patře. Jelikož nikdo neotevřel, vylomili dveře. Jednalo se ale o omyl.

Policie následně zjistila, že holčičku měla z okna ve třetím patře vyhodit její matka, 41letá Nicola K. Tu kriminalisté zadrželi kvůli podezření z pokusu o vraždu. Žena ale podle policejního mluvčího Sebastiana Büchnera při výslechu nevypovídala a nyní je umístěna na psychiatrii, píše web Spiegel.

[chooze:article;value:560156]

Vyšetřovatelé potvrdili, že žena měla další děti ve věku 9, 13 a 15 let. Ty jí už úřady odebraly a umístily do dětského domova. Otec 21měsíční holčičky podle německých médií opustil rodinu teprve nedávno.

Policie zadržela členy gangu, který prodával drogy. Zabavila jim domy i šperky:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.